Σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στον ρ/σ RealFm, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την ψηφιοποίηση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για να απαλλαγεί από ξένα προς την αποστολή της καθήκοντα, καθώς και την αναδιοργάνωση του Σώματος και ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών στις γειτονιές.
«Τα φαινόμενα αυτά στερούνται λογικής, θα μπορούσαν να πάρουν έκταση»
Ο υπουργός είπε ότι τα φαινόμενα με τις μηνύσεις σε βάρος των εκπαιδευτικών «στερούνται κάθε λογικής», ότι η κυβερνητική παρέμβαση έγινε ευρέως αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία.
Και τόνισε: «Δεν μπορούμε να σέρνουμε στα Αστυνομικά Τμήματα, δασκάλους, καθηγητές, διευθυντές σχολείων επειδή εφαρμόζουν τον νόμο εξαιτίας του παραλογισμού κάποιων που κάνουν μηνύσεις με σκοπό να διαταράξουν την κοινωνική ομαλότητα δημιουργώντας προβλήματα στην εκπαίδευση των παιδιών μας.
Η Αστυνομία είναι εδώ για να συμβάλλει στην εφαρμογή των νόμων και στη διασφάλιση της κοινωνικής ομαλότητας.
Η παρέμβαση ήταν επιβεβλημένη καθώς τα φαινόμενα αυτά που στερούνται λογικής θα μπορούσαν να πάρουν έκταση. Για αυτό τον λόγο έδωσα μια οδηγία στον αρχηγό της ΕΛΑΣ να σταματήσουν οι προσαγωγές εκπαιδευτικών στα Τμήματα».
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ρωσικές δυνάμεις αναφέρουν πως διατηρούν υπό πλήρη έλεγχό την πόλη Κουπιάνσκ
- Δεν μπορεί να αγνοούνται αυτές οι φωνές στην Ευρώπη και να ακούγονται μόνο όσες θέλουν πόλεμο
- Στα “λευκά” η Νέα Υόρκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Σπάνιες εικόνες με το Central Park καλυμμένο με χιόνι
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Το τέλος των τριών ευρώ, δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών
- “Stranger Things”: Τα πιο σκοτεινά μυστικά του Χόκινς στο νέο τρέιλερ- “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”
- Τρίνινταντ και Τομπάγκο: Άδεια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα αεροδρόμια της χώρας
- Ρεκόρ βροχοπτώσεων «ζωντάνεψε» μια εξαφανισμένη λίμνη στην Κοιλάδα του Θανάτου – Δείτε εικόνα
- Νέα δημοσκόπηση: Διατηρεί σταθερά την διαφορά από το δεύτερο κόμμα η ΝΔ
- ΗΠΑ: Απετράπη βομβιστική επίθεση με προγραμματισμένη αφετηρία την παραμονή Πρωτοχρονιάς









