Όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, η εταιρεία Pfizer με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή με επιστολή προς τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) ομολόγησε πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της κατά του Covid-19 μειώνεται σημαντικά μετά την παρέλευση 6-8 μηνών!!!
Τι έλεγε εδώ και καιρό ο Λιακόπουλος;;; «Μην ξεχνιόμαστε! Η όποια προστασία των εμβολίων έχει μέση διάρκεια 6 με 8 μόνο μήνες. Μετά είστε ανεμβολίαστοι»
Τότε όμως δεν ήξεραν να το αναδείξουν παντού!!! Τώρα μόνο που το είπε η… Pfizer!!!
Και γιατί το είπε η Pfizer;;; Για να πλασάρουν στις μάζες την τρίτη εμβολιαστική δόση!!!
Η Pfizer διατείνεται πως… κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ και στις ΗΠΑ και σε πολύ μεγάλα στατιστικά μεγέθη.
Πρόκειται δηλαδή για μια ομολογία που οδηγεί αναπόφευκτα στον εκβιασμό των πολιτών να κάνουν νέα εμβόλια!!! Αφού δε, θα πρέπει να υπάρξει και τρίτη δόση, πιθανόν θα υπάρξουν και άλλες. Πέραν τούτου, θα χρειαστεί και τρίτη δόση για το εμβόλιο Moderna και προφανώς ενισχυτική δόση για το εμβόλιο Johnson, ενώ είναι σαφές ότι θα υπάρξει αναμνηστική δόση και για τους εμβολιασθέντες με το AstraZeneca. ΠΛΕΡΩΣΤΕ ΚΡΑΤΗ μέχρι να φέρουν το υπερμβόλιο που θα δίνει την… «οριστική λύση» στις… «πανδημίες»!!!!
Όλα αυτά χωρίς να υφίσταται η εγγύηση πως οι εμβολιασθέντες και οι επαναεμβολιασθέντες δεν θα νοσήσουν.
ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ουσιαστικές και παραγωγικές» οι συνομιλίες, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στο Αμπού Ντάμπι
- Στη Σαουδική Αραβία οι καμήλες κάνουν μπότοξ, συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς και έχουν διαβατήρια
- Επιδείνωση του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας στους πολίτες
- Άμπου Ντάμπι: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων Ρωσίας-Ουκρανίας
- Υπερθέρμανση και στην Κούβα με ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας 0° Κελσίου
- Ελλάδα, Ισραήλ, Τουρκία: Σημαντικές δηλώσεις Δένδια – Ποιά πολιτική θα επικρατήσει στην γειτονιά μας;
- Μάριος Θεμιστοκλέους: Θετική αξιολόγηση του ΕΣΥ από το 75% των ασθενών
- Ν. Χαρδαλιάς από τον Δήμο Σαρωνικού: «Σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, σε όλο το λεκανοπέδιο»
- Γιατί ο Ζελένσκι δεν επιθυμεί ειρηνευτική συμφωνία κατά τον Λαβρόφ
- Η κυβέρνηση Τραμπ μειώνει τον αριθμό των πρακτόρων της ICE στη Μινεσότα μετά τις τελευταίες ταραχές









