Δέκα μέρες συμπληρώνει αύριο ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, από την ημέρα που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν προτίθεται να βιαστεί για την άμεση χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».
Το τελευταίο μεταγραφικό αποκτήματα της ομάδας έπαιξε για περίπου 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.
Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται πως θα τσεκάρει τον Παλάσιος στις επόμενες προπονήσεις, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στο επόμενο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Για το ματς στους «Ζωσιμάδες», δεν υολογίζονται οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαουρίσιο, εξέτισε την ποινή του ο Βιγιαφάνιες και ο Αϊτόρ είναι αμφίβολος μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο χθεσινό πρόγραμμα.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο «ράπισμα» της Ζαχάροβα στις χουντικές πρακτικές της Ε.Ε.
- Τι θα γίνει με τον ΟΗΕ; Αυτό ειπώθηκε με το βλέμμα στις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού
- Παρουσιάστηκε η πλατφόρμα για τις ελληνικές σπουδές ανά τον κόσμο
- Γερμανία: Καμία πτήση από και προς το αεροδρόμιο Βερολίνου/Βρανδεμβούργου την Τετάρτη, λόγω απεργίας
- Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές
- Γενικό μπλακ άουτ στην Κούβα – Χωρίς ρεύμα 10 εκατομμύρια άνθρωποι
- Θετικά στον αφθώδη πυρετό δείγματα από μονάδα βοοδειδών στη Λέσβο
- Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν κατηγορούν το Πακιστάν για φονικό πλήγμα σε κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά
- Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Σούζι Γουάιλς









