Ανησυχούν για τις υποδομές υποδούλωσης των ανθρώπων; Αμερικανός Στρατηγός: «Πρέπει να μην πολεμήσουμε ποτέ τη Ρωσία»

«Ξορκίζουν» το αναπόφευκτο.

Στη θεωρία, αυτό που ο κάθε μέσος άνθρωπος έχει στο μυαλό του ως μία πολύ πιθανή παγκόσμια καταστροφή, αφορά τη σύγκρουση ΗΠΑ (ΝΑΤΟ) – Ρωσίας, σε έναν πυρηνικό όλεθρο που θα άλλαζε την όψη του πλανήτη.

Με τα παγκόσμια πυρηνικά αποθέματα να αυξάνονται και τις χώρες να αναβαθμίζουν τις κεφαλές και τους πυραύλους τους, υπάρχει μια σχεδόν άνευ προηγουμένου ανάγκη να αποκλιμακωθεί η ένταση και να αποτραπεί ο ατομικός αρμαγεδδών, δήλωσε ένας από τους ανώτερους αξιωματικούς της Αμερικής.

Μιλώντας σε μια συνάντηση που διοργανώθηκε από το αμερικανικό think-tank «The Brookings Institution», ο Αντιπρόεδρος των Αμερικανών Αρχηγών Επιτελείου, Στρατηγός John E. Hyten, προειδοποίησε για τους κινδύνους εάν οι συγκρούσεις ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

«Ποτέ δεν πολεμήσαμε τη Σοβιετική Ένωση. Όσον αφορά τις μεγάλες δυνάμεις, στόχος μας είναι να μην πολεμήσουμε ποτέ με την Κίνα και τη Ρωσία».

Κάτι τέτοιο τόνισε «θα κατέστρεφε τον πλανήτη και την παγκόσμια οικονομία».

Μαζί με τον πλανήτη φυσικά, την οικονομία και τους στρατούς θα καταστρέφονταν ολόκληρες οι υποδομές που έχουν στήσει τα κράτη (και κατ’επέκταση οι πραγματικοί διοικητές τους) για τον έλεγχο και τον καταναγκασμό του ανθρωπίνου γένους.

Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι διεθνιστές που στις μέρες μας έχουν ξανά ως κύρια έδρα τους τις ΗΠΑ του Μπάιντεν.

«Θα είναι πολύ κακό για όλους και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε ΠΟΤΕ αυτόν τον δρόμο», συνέχισε το Στρατηγός, θεωρώντας πως και η Κίνα στις μέρες μας αποτελεί εξίσου σοβαρό κίνδυνο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί