Ο Γάλλος χαφ υπέγραψε ως το 2027 στη «βασίλισσα», η οποία τον παρουσίασε επισήμως την Πέμπτη. Στο περιθώριο της παρουσίασης, όμως, έγινε κάτι που προκάλεσε σάλο.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Λορένα Γκονζάλέθ δεν ήξερε ότι το μικρόφωνό της ήταν ανοιχτό και έκανε το εξής σχόλιο: «Αυτός ο τύπος είναι πιο μαύρος από το κοστούμι του».
Σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με την ίδια να επανέρχεται λέγοντας το εξής: «Το σχόλιο μου που έγινε χωρίς να δείχνω έλλειψη σεβασμού στον παίκτη, ήταν σίγουρα ατυχές. Hταν μια σύγκριση που θα μπορούσα να είχα κάνει για κάθε άνθρωπο, κάθε χρώματος. Ωστόσο, σε καιρούς περίεργους και δύσκολους, τα Μέσα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη να βοηθήσουν στην μάχη κατά του ρατσισμού και της ανισότητας».
(thesstoday)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βεντέντα στην Κρήτη: «Πονοκέφαλος» η επαναλειτουργία των σχολείων στα Βορίζια
- Νέο κάζο στη Βρετανία! Αποφυλάκισαν “κατά λάθος” κι άλλον αλλοδαπό
- Με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη θα συναντηθεί την Πέμπτη η Kaja Kallas
- Δένδιας: Έχει προβλεφθεί η απόκτηση ενός αριθμού νέων μεταγωγικών αεροσκαφών
- Ποιούς χαρακτήρισε «καμικάζι» ο έξαλλος με το Shutdown Τραμπ;
- Αρχίζουν να παραδίνονται μαζικά οι Ουκρανοί στρατιώτες στο Ποκρόφσκ, vid
- Παπαζάχος για σεισμό Ξάνθης: «Μέχρι στιγμής είναι ένας μεμονωμένος σεισμός»
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του
- Λιθουανία: Έπιασαν τα… φτυάρια για την κατασκευή εργοστασίου που θα παράγει όπλα για το ΝΑΤΟ, vid
- Αττική: Ματαιώθηκε η δεύτερη ημέρα απεργίας στα ταξί









