Αιτία της έκτης κατά σειρά αναβολής ήταν η απουσία βασικών για την υπόθεση μαρτύρων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης.
Το δικαστήριο αφού ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αποφάσισε να τιμωρήσει με χρηματική ποινή τους αδικαιολογήτως απόντες μάρτυρες και να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους ενόψει της επόμενης δικασίμου.
Εκτός από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δίκη έχουν παραπεμφθεί ο τότε αθλητικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του ομογενή επιχειρηματία. Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο. Οι επτά κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιους δικηγόρους.
Η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.
(sportfm)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Ενέργειας των ΗΠΑ από Ελλάδα: «Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποδυναμωθεί η πολεμική μηχανή της Ρωσίας είναι μέσω της ενέργειας»
- Πυραύλους Kinzhal κατά του Ουκρανονάτο έριξαν τη νύχτα οι Ρώσοι – Video
- Κικίλιας: «Η αποτύπωση των συμφωνιών Ελλάδας – ΗΠΑ θα είναι η μείωση του κόστους ζωής των Ελλήνων»
- Άντρας σκόνταψε πάνω σε τεράστια οστά δεινοσαύρου…στην αυλή του!
- Ο Πούτιν αναβάθμισε τον Υφ. Άμυνας τοποθετώντας τον στο Συμβούλιο Ασφάλειας της Ρωσίας
- Άντρας παίζει τσέλο αιωρούμενος σε zipline στις Γαλλικές Άλπεις! vid
- Πρεμιέρα σήμερα για το σχέδιο αστυνόμευσης μέσα σε οικισμούς Ρομά
- Γυναίκα ισχυρίζεται ότι…προέρχεται από έναν πλανήτη 400 έτη φωτός μακριά!
- Μάχες μεταξύ στρατιωτών και drones μέσα στα δάση της Ουκρανίας, vid
- Ιάπωνας influencer περπάτησε ξυπόλητος με άσπρες κάλτσες στο Τόκιο…για ένα πείραμα!(vid)









