ΠΑΤΡΑ. Απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του επιχείρησε ένας άνδρας 56 ετών, στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Είχε κλειδωθεί στο σπίτι του και δεν επέτρεπε στη γυναίκα και τα παιδιά του να μπούνε μέσα.
Η κινητοποίηση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ καθώς και της εισαγγελίας Πατρών ήταν μεγάλη. Στο σπίτι επιχειρούσαν να μπουν αστυνομικοί. Ο άνδρας στο μεταξύ απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να έχει τοποθετήσει από κάτω το ειδικό στρώμα.
Τελικά αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και τον πρόλαβαν πριν κάνει την απειλή του πράξη. Τον 56χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Πηγή: notospress / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- O Έλληνας Κίμωνας Κουρής στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία «The Riders»
- Χαλαρώνει δίπλα στην θάλασσα και ταΐζει αυτό το…τεράστιο πλάσμα! ΒΙΝΤΕΟ
- Γαλλία: Καμπανάκι για κενά ασφαλείας – Θέση αεροπλανοφόρου εντοπίστηκε μέσω… αθλητικής εφαρμογής
- Η NASA μετέφερε τον γιγάντιο πύραυλο για τη Σελήνη στην εξέδρα εκτόξευσης για δεύτερη φορά! vid
- Ύστατη προειδοποίηση του Όρμπαν για την Ευρώπη
- Viral ‘νεοκόρος’ χτυπά την καμπάνα σε εκκλησία στην Κρήτη – Μόνο που είναι… τετράποδος! (BINTEO)
- Κυκλοφόρησε το 1o τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden «Burning Ambition» με σημαντικές συμμετοχές (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Πούτιν βράβευσε παραολυμπιονίκη στο Κρεμλίνο, vid
- Οι ΗΠΑ εξετάζουν να άρουν κάποιες κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο ιρανικό πετρέλαιο
- Μαρινάκης: Η αντίδραση στο συνέδριο για την παραπληροφόρηση οφείλεται στο ότι αποφασίσαμε να μην μένουμε απαθείς









