Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο ΣΚΑΪ, είναι πέντε τα άτομα που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.Μεταξύ αυτών είναι και δύο είναι και δύο εθελοντές πυροσβέστες που κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθούν.
Ακόμη ένας τραυματίας νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ, πρόκειται για τον δασοπυροσβέστη που έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι. Τρία είναι τα άτομα που νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο και το Σεισμανόγλειο σε αναπνευστικά προβλήματα.Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega μεταφέρει πως κατά τις νυχτερινές ώρες υπήρξαν 40 κλήσεις στο ΕΚΑΒ από άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Αλλά, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε κανείς νοσηλεία.
Μαίνονται τα πύρινα μέτωπα
Σημειώνεται πως αυτή την ώρα μαίνονται τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, στην Εύβοια, στη Φωκίδα, στην Ηλεία και τη Μεσσηνία, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, εθελοντές, στρατό και πολίτες να δίνουν μάχη με τις φλόγες.Η φωτιά στην Αττική αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βαρυμπόμπη και έλαβε μεγάλες διαστάσεις φτάνοντας μέχρις τις Αφίδνες, το Κρυονέρι, τον Άγιο Στέφανο.Και στην Εύβοια είναι δραματική η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα να συνεχίζουν να καίνε για τέταρτη ημέρα, ενώ είναι συνεχείς οι εκκλήσεις για εναέρια μέσα.
Πηγή: sputniknews. gr / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξεκινά «μάχη»! Ο Τραμπ χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το κίνημα «Antifa»
- Το παραδέχθηκε και Πολωνός Υπουργός: «Πύραυλος F-16, όχι ρωσικό drone, έπληξε σπίτι»
- Ο Σουηδός που χορεύει “Στης Πάργας τον ανήφορο” και απορεί με τα ελληνικά διόδια! vid
- Απίθανος Τζόκοβιτς: Εντυπωσιάστηκε από Ελληνίδα που του μίλησε σέρβικα! vid
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ