αλλά έμειναν εκτός βάθρου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο έμεινε στη μάχη για τη διεκδίκηση των μεταλλίων σχεδόν μέχρι τέλους αλλα δεν μπόρεσε να κάνει το μεγάλο άλμα που θα την έφερε στα βάθρο. Επίσης, η Κυριακοπούλου σε έναν δύσκολο αγώνα, κατέλαβε την όγδοη θέση.
Η Στεφανίδη έριξε τον πήχη στην πρώτη προσπάθεια στα 4,50μ., όπως και στη δεύτερη μολονότι έκανε πολύ ψηλό άλμα και τελικά κατάφερε να περάσει τον πήχη με αρκετό άγχος στην τρίτη προσπάθεια. Το ύψος ανέβηκε στα 4,70μ. με τη Στεφανίδη να ρίχνει ξανά τον πήχη στις δυο πρώτες προσπάθειες. Και πάλι όμως η Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε το ύψος με μια εξαιρετική τρίτη προσπάθεια.
Ο πήχης έφτασε στα 4,80μ. και η Στεφανίδη τον έριξε στην πρώτη προσπάθεια. Όχι όμως και με τη δεύτερη καθώς έκανε εξαιρετικό άλμα. Ηταν η στιγμή που η Κατερίνα βρέθηκε για λίγο στα μετάλλια (3η) αλλά βρέθηκε ξανά 4η καθώς είχε μπροστά της τη Σιντόροβα, τη Ναζότ, την Μπράντσο, οι οποίες όμως πέρασαν με τη μία τα 4,85μ. τα οποία έριξε η Στεφανίδη με την πρώτη. Δεδομένου ότι ήταν εκτός μεταλλίων ανέβηκε στα 4,90μ.
Η Κυριακοπούλου απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια στα 4,50μ., ύψος που κατόρθωσε να περάσει με τη δεύτερη. Στα 4,70μ. η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να κάνει την υπερπήδηση και έμεινε στην έβδομη θέση.
(ethnos)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο καφέ στον κόσμο! Και δεν είναι για όσους φοβούνται τα ύψη – Δείτε βίντεο
- Ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη απόψε το βράδυ
- Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: 67χρονη ΑΜΕΑ έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση
- Χειμερινές εκπτώσεις: Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους – Πτώση τζίρου έως 40%
- Από τα χείλη του Τραμπ κρέμεται η Μέση Ανατολή – Τι δήλωσε εν μέσω φόβου για χτύπημα στο Ιράν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ο Μπιλ Κλίντον δηλώνει ότι δεν είχε καμία ιδέα για τα εγκλήματα που διέπραττε ο Έπσταϊν
- Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών η Σουηδία με το βλέμμα σε πιθανό πόλεμο
- Η Πολωνία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν, το Ισραήλ και τον Λίβανο
- Σοκ στο Μιλάνο: Εκτροχιάστηκε τραμ, ένας νεκρός και 39 τραυματίες – “Νόμιζα ότι ήταν σεισμός”, vid









