Έκανες εμβόλιο;;; Φτου και από την αρχή! ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ, αλλάζουν πάλι όλα!

Ζωή πίσω;;; Μάλλον όχι, σύμφωνα με τους «ειδικούς»

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Washington Post», η μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού φαίνεται να προκαλεί πιο σοβαρή ασθένεια από τις προηγούμενες μεταλλάξεις και εξαπλώνεται τόσο εύκολα όσο η ανεμοβλογιά, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

Όλοι λοιπόν πίσω στα μέτρα περιορισμού, οι ζωές δεν θα δοθούν πίσω!, καθώς σύμφωνα με τους «ειδικούς»: «Ο πόλεμος άλλαξε».

Η έκθεση είναι μια εσωτερική παρουσίαση του Αμερικανικού Κέντρου Έλεγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Σύμφωνα με την αδημοσίευτη μελέτη των CDC, η μετάλλαξη Δέλτα είναι εξίσου μεταδοτική με την ανεμοβλογιά. Κάθε μολυσμένος μπορεί, κατά μέσο όρο, να μολύνει άλλα οκτώ-εννέα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι το “R0” είναι εξαιρετικά υψηλό. Ακόμα κι αν δεν νοσήσουν, οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό εξίσου εύκολα.

Στο πλαίσιο αυτό, τα CDC αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία στηΝ δημοσιότητα, ακόμα και εντός της ημέρας, τα οποία θα “δικαιολογούν” την απόφαση της επικεφαλής των Κέντρων, δρ. Ροσέλ Βαλένσκι να αλλάξει τις οδηγίες για τους πλήρως εμβολιασμένους, συστήνοντας την χρήση μάσκας από αυτούς ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης οι εμβολιασμένοι πρέπει να υποβάλλονται ξανά σε τεστ!

Την ίδια ώρα στην Σιγκαπούρη, oι εμβολιασμένοι αποτελούν τα τρία τέταρτα των κρουσμάτων COVID-19 της Σιγκαπούρης τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, παρότι οι περισσότεροι δεν νόσησαν βαριά.

Σε ακόμα μία χώρα υπογραμμίζεται λοιπόν ο κίνδυνος  και τα εμβολιασμένα άτομα να είναι μεταδοτικά, έτσι ώστε ο εμβολιασμός από μόνος του να μην αρκεί για να σταματήσει η μετάδοση. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Συγκεκριμένα, από τις 1.096 τοπικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις της Σιγκαπούρης τις τελευταίες 28 ημέρες, 484, ή περίπου 44%, ήταν σε άτομα πλήρως εμβολιασμένα, ενώ το 30% ήταν μερικώς εμβολιασμένο και λίγο περισσότερο από το 25% δεν εμβολιάστηκαν, όπως έδειξαν τα στοιχεία της Πέμπτης.

 «Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται στην Σιγκαπούρη, θα δούμε περισσότερες μολύνσεις να συμβαίνουν μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων», δήλωσε ο Teo Yik Ying, πρύτανης της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Saw Swee Hock στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί