Ο Ινιάκο Λαμουά μπορεί να είναι Ισπανός, ωστόσο στην Ελλάδα είναι πιο δημοφιλής από ό,τι στη χώρα του, καθώς η αγάπη του για τη χώρα μας τον οδήγησε στο να μάθει άπταιστα ελληνικά, και να κάνει θραύση στο ελληνικό κοινό του TikTok!
«Η αγάπη μου για την Ελλάδα ξεκίνησε όταν ήμουν 14 ετών. Τότε ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, ερωτεύτηκα τη χώρα σας, και αποφάσισα να μάθω τη γλώσσα. Δε βρήκα σχολεία ελληνικών στην Ισπανία και αποφάσισα να τα μάθω μόνος μου, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, μιλώντας με φίλους μου Έλληνες. Τώρα είμαι 26 ετών και συνεχίζω», είπε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.
«Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, αλλά αν κάτι σου αρέσει πολύ είναι πιο εύκολο να το καταφέρεις. Αυτό μου συμβαίνει με τα ελληνικά», εξήγησε.
«Τώρα που ήρθα στην Αθήνα με έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο και μου λένε ότι τους αρέσουν τα βίντεό μου και μπράβο για τα ελληνικά μου», περιέγραψε ο Ισπανός φιλέλληνας.
«Έχω έρθει για διακοπές. Πήγα Μύκονο, τώρα ήρθα στην Αθήνα και θα πάω και σε άλλες περιοχές της χώρας σας να τις δω», ανέφερε κλείνοντας.
Ακούστε τον:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
