Ο Εμμανουήλ Καραλής ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλει να βιώσει αυτή την εμπειρία στο έπακρο.
Ο Ελληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ λίγες ημέρες πριν τη γιορτή του Τόκιο μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τους στόχους του, αλλά και πως βιώνει τις τελευταίες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου και βλέπω τους Ολυμπιακούς Αγώνες», δηλώνει με έμφαση και αποδεικνύει την τεράστια επιθυμία του να βρεθεί στην Ιαπωνία.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Εμμανουήλ Καραλή στο ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΕΡ: Η αντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πλησιάζουν. Πως βιώνεις την αναμονή για την πρώτη σου συμμετοχή στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού;
«Πέραν από τη μεγάλη τιμή που ανήκω στην Ολυμπιακή ομάδα, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί μου έρχονται όλα τα συναισθήματα που έβλεπα μαζί με τη μητέρα μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Της είχα πει μάλιστα ότι θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς. Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου αυτή την στιγμή και βλέπω Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα».
ΕΡ: Οι στόχοι σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ποιοι είναι;
«Οι στόχοι μου είναι να μπω στον τελικό και να πάρω την καλύτερη θέση που μπορώ. Φυσικά να βελτιώσω το ατομικό μου ρεκόρ και ό,τι έρθει ας έρθει. Εχω πάντα θετική ενέργεια. Θα κυνηγήσω το καλύτερο που μπορώ να κάνω».
ΕΡ: Τι ονειρεύεσαι όμως γι αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες;
«Να το ζήσω! Ο,τι σημαίνει αυτό… Να πάρω όλα τα συναισθήματα των αγώνων και γενικότερα της γιορτής. Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα που θέλω».
ΕΡ: Η αναβολή των Αγώνων σε βοήθησε;
«Είμαι 21 ετών τώρα, δηλαδή μεγάλωσα και πήρα παραστάσεις ενός χρόνου. Σίγουρα ήταν δύσκολα για όλους τους αθλητές, αλλά επειδή ήμουν ακόμα στην ανάπτυξή, λειτούργησε ευεργετικά η αναβολή των Αγώνων. Όπως πιστεύω σε όλους τους μικρότερους αθλητές».
ΕΡ: Στην παρουσίαση της επίσημης στολής συναντήθηκες με πολλούς αθλητές. Ποια είναι η άποψή σου για την ελληνική αποστολή και τι προβλέπεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Ολυμπαική Ομάδα. Είναι όλοι σπουδαίοι αθλητές. Είμαστε η dream team. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και με πολλά μετάλλια».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









