Την τοποθέτηση έξυπνων πινακίδων οδοσήμανσης παρουσίασε το πρωί, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Παρών ήταν και ο Σάββας Τορτοπίδης, εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, η οποία έκανε τη δωρεά του έργου.
Πρόκειται για πινακίδες οδοσήμανσης, οι οποίες γράφουν σύντομα ιστορικά στοιχεία για την ονομασία τους, ενώ με ένα σκανάρισμα του QR code οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν αναλυτικότερα πληροφορίες. “Όλοι απολαμβάνουμε μια βόλτα στην Τσιμισκή αλλά κανείς δεν ξέρει πώς πήρε την ονομασία αυτή η οδός. Αυτό θέλει να επιλύσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρχικά στο κέντρο της πόλης και σταδιακά σε όλο το Δήμο. Η ιστορία που κουβαλάει η πόλη, έλειπε από την πληροφορία του Δήμου” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Για τις νέες πινακίδες οδοσήμανσης μίλησε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, Σάββας Τορτοπίδης: “Με χαρά δεχθήκαμε την ιδέα του δημάρχου να τοποθετηθούν αυτές οι πινακίδες. Αυτό το έργο βρίσκεται στο πλαίσιο ‘καθημερινές δράσεις’ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον“.
newsit/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Νταντά Γάμου» κερδίζει τρελά λεφτά στη Νέα Υόρκη! Η νέα τάση, vid
- Μήνυμα Τσιάρα από Λουξεμβούργο: Ευρώπη της συνοχής, της ανθεκτικότητας και της δίκαιης στήριξης των αγροτών
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ως…Master Chief σε νέα φωτό του Λευκού Οίκου!
- Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
- 28η Οκτωβρίου: “Προσπαθούσαμε να προφυλαχθούμε από τους βομβαρδισμούς” – Οι πρώτες ημέρες του πολέμου
- Σε εξέλιξη η παρέλαση της Θεσσαλονίκης: Οι πρώτες εικόνες και τα νέα συστήματα, video
- Σάλος με βουλευτή στο Περού: Της έκαναν πεντικιούρ…μέσα στο Κογκρέσο
- Ο Ζελένσκι ζητάει τα λεφτά των Ευρωπαίων «για ακόμα 2-3 χρόνια»
- 28η Οκτωβρίου: Τρικαλινοί οι πρώτοι νεκροί στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο
- Λαβρόφ: «Η επέκταση του ΝΑΤΟ συνεχίζεται αμείωτη, παρά τις διαβεβαιώσεις»









