Αποκλεισμός-σοκ για Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του Wimbledon!

Δεν… ταιριάζει το Wimbledon στον Στέφανο Τσιτσιπά, που αποκλείστηκε στην πρεμιέρα από τον Αμερικανό Φρανσίς Τιαφό με 6-4, 6-4, 3-6.Μετά το μεγαλειώδες πέρασμα από το Παρίσι, ο Έλληνας πρωταθλητής προσγειώθηκε απότομα στο γρασίδι του λονδρέζικου grand slam και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τον πρώτο γύρο.Είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που δεν προχωράει στη διοργάνωση, αφού […]

Δεν… ταιριάζει το Wimbledon στον Στέφανο Τσιτσιπά, που αποκλείστηκε στην πρεμιέρα από τον Αμερικανό Φρανσίς Τιαφό με 6-4, 6-4, 3-6.
Μετά το μεγαλειώδες πέρασμα από το Παρίσι, ο Έλληνας πρωταθλητής προσγειώθηκε απότομα στο γρασίδι του λονδρέζικου grand slam και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τον πρώτο γύρο.
Είναι η δεύτερη διαδοχική φορά που δεν προχωράει στη διοργάνωση, αφού και το 2019 είχε δεχτεί την ήττα στην πρεμιέρα από τον Τόμας Φαμπιάνο (η διοργάνωση του 2020 δεν διεξήχθη λόγω covid-19). Συγκεκριμένα, σε τέσσερις συμμετοχές στο Wimbledon μόνο το 2018 κατάφερε να ξεπεράσει τον πρώτο γύρο και έφτασε ως τον τέταρτο.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί