Εuro 2021: Το απόλυτο με 3 νίκες η Ιταλία στον όμιλό της, πέρασε στην επόμενη φάση

Με γκολ του Πεσίνα η Ιταλία νίκησε με 1-0 την Ουαλία και πήρε την 1η θέση, με τους Βρετανούς να προκρίνονται κι αυτοί, ως 2οι, στους «16».

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, η σκουάντρα ατζούρα πήρε σιγά-σιγά τον έλεγχο, μετέφερε το παιχνίδι στο μισό των φιλοξενούμενων και απείλησε με Μπελότι (24′) και Κιέζα (29′). Η Ουαλία, από την άλλη πλευρά, έγινε επικίνδυνη στο 29′ με την κεφαλιά του Γκάντερ μετά το κόρνερ, αλλά από εκεί και πέρα λίγα πράγματα.

Η Ιταλία, αν και παρατάχθηκε με 8 αλλαγές, πατούσε καλύτερα, είχε τον έλεγχο και από το 39′ είχε και το προβάδισμα, αφού ο Πεσίνα με ωραίο πλασέ μετά την εκτέλεση φάουλ του Βεράτι έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά μάλιστα, στο 42′, οι γηπεδούχοι πήγαν και για δεύτερο γκολ, αλλά αυτή τη φορά ο Πεσίνα είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ιταλία: Ντοναρούμα (89′ Σιρίγκου), Τολόι, Μπονούτσι (46′ Ατσέρμπι), Μπαστόνι, Έμερσον, Πεσίνα (87′ Καστροβίλι), Ζορζίνιο (75′ Κριστάντε), Βεράτι, Κιέζα, Μπελότι, Μπερναρντέσκι (75′ Ρασπαντόρι).

Ουαλία: Γουόρντ, Γκάντερ, Ρόντον, Αμπάντου, Ρόμπερτς, Άλεν (86′ Λεβίτ), Μόρελ (60′ Μουρ), Ν. Γουίλιαμς (86′ Ντέιβις), Μπέιλ (86′ Μπρουκς), Ράμσεϊ, Τζέιμς (75′ Γουίλσον).

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί