Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην περιοχή. Η συζήτηση περιστράφηκε, εκτός των άλλων, στο το ζήτημα των εμβολιασμών.
Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, που σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει δυναμικότητα 1.000 εμβολιασμών ανά ημέρα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζει πλέον η Επιχείρηση «Ελευθερία», «είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν».
Σε αυτή την κατεύθυνση, ζήτησε την συνδρομή όλων σε αυτή την προσπάθεια, ενώ αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο για την έως τώρα συνεισφορά του, του ζήτησε να ενθαρρύνει τους πιστούς να εμβολιαστούν από τον άμβωνά του.
«Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας, ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά, προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως. Και πρέπει όλοι όσοι δεν εμβολιάστηκαν στο πρώτο κύμα, τώρα που βλέπουν ότι τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά αλλά και απολύτως ασφαλή, να σπεύσουν να το κάνουν».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προσωπικός αριθμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την έκδοσή του από τους πολίτες
- Παρανάλωμα του πυρός: Η στιγμή της συντριβής αεροσκάφους στις ΗΠΑ, vid
- Ε.Ε.: Δεν τα βρίσκουν ούτε μεταξύ τους οι διεθνιστές για τους «πράσινους στόχους»
- Ο Ρονάλντο απάντησε για πρώτη φορά αν ο Μέσι είναι καλύτερος παίκτης!
- Οι διεθνιστές πήραν την Νέα Υόρκη – Πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος ο Ζόραν Μαμντάνι
- Από τότε φαινόταν το ταλέντο! Η Κλαυδία νήπιο τραγουδά “Στην Αυλή του Παραδείσου”, vid
- Παντού βρίσκεις έναν Έλληνα! Ξένη tiktoker μαθαίνει ελληνικά στη μέση του δρόμου,vid
- Η Σερβία καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις μετά τη ρωσική προειδοποίηση
- Μια νέα αρχιτεκτονική! Χέρι-χέρι θα βαδίσουν «Αρκούδα» και «Δράκος»
- Πειραιάς: 48χρονος έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Τον έσωσε λιμενικός









