Την ώρα που η κατάσταση σοβαρεύει με τα εμβόλια Astrazeneca, πολίτες έχουν πεθάνει, πολλά είναι τα περιστατικά θρομβώσεων, ενώ κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχουν και μακροπρόθεσμες παρενέργειες, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έκανε λόγο για «στατιστικά ασήμαντα περιστατικά θρομβώσεων», καλώντας τον κόσμο να πάει να κάνει την τρίτη δόση!
Νωρίτερα ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, καθ’ ύλην αρμόδιος για φάρμακα και εμβόλια, καλεί τον κόσμο να περιμένει και να μην κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου, κάνοντας λόγο για «λάθος στρατηγική» αναφορικά με τους μαζικούς εμβολιασμούς.
Όλα αυτά ενώ γνώριζαν από τον Απρίλιο για την πιθανότητα θρομβώσεων και άφηναν ανθρώπους να εμβολιάζονται!!!
Την ίδια ώρα σάλο προκαλούν αναφορές στην Βρετανία για θανάτους εμβολιασμένων ατόμων και με τις δύο δόσεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ που επικαλούνται έκθεση του οργανισμού δημόσιας υγείας της Αγγλίας, αναφέρει ότι από τα 42 άτομα που είναι γνωστό ότι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής από την ινδική μετάλλαξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι 12 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτά είναι τα επίσημα στατιστικά. Πόσα άλλα θα υπάρχουν;;;;
Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι το 29% των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους από COVID-19 και ειδικότερα από το στέλεχος B.1.617.2 είχε εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις. Κάποιες δόσεις εξ αυτών χωρίς να διευκρινίζεται ο αριθμός, εκτιμάται ότι ήταν AstraZeneca.
«Για να τεκμηριωθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα. Αυτό θα μπορούσε να προκύψει μόνο από το κέντρο του ΠΟΥ στην Ουψάλα, όπου συγκεντρώνονται οι αναφορές για τις παρενέργειες» αναφέρει από την πλευρά του ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο εμβόλιο Astrazeneca, συμβουλεύοντας όσου έχουν κάνει την πρώτη δόση να περιμένουν, να μην εμβολιαστούν και ιδιαιτέρως να μην ανακατέψουν τα εμβόλια μεταξύ τους, απαντώντας πως είναι λάθος η στρατηγική της «ανοσίας».
«Στην Βρετανία νοσούν άνθρωποι που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και κάποιοι από αυτούς έχουν καταλήξει», σημείωσε, συμπληρώνοντας:
«Άρα λοιπόν, όταν έχουμε ένα τέτοιο προϊόν, δεν βασίζουμε πάνω του αυτή την στρατηγική της συλλογικής ανοσίας της κοινότητας. Προσπαθούμε να προστατεύουμε αυτούς που πραγματικά κινδυνεύουν. Είναι λάθος η στρατηγική του εμβολιασμού όλου του πληθυσμού».
Δείτε στο 4.20:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Αυτές είναι οι μέχρι στιγμής ανθρώπινες απώλειες
- Λίβανος: Οι αρχές της χώρας απέλασαν τον πρεσβευτή του Ιράν
- Οι ΗΠΑ έχουν γίνει απρόβλεπτος σύμμαχος, σύμφωνα με τον αρχηγό των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων
- 43.000 αρχαίες σημειώσεις ανακάλυψαν έκπληκτοι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Βρήκαν μέχρι και «to do lists»!
- Η ψεύτικη tiktoker που “ταξιδεύει” σε κάθε εποχή είναι το νέο viral φαινόμενο! vid
- Η Ρωσία θα θεωρούσε «εξαιρετικά αρνητική» τυχόν επέκταση του πολέμου εναντίον του Ιράν στην Κασπία Θάλασσα
- Καταγγελίες μαθητών για 14χρονο συμμαθητή τους – Τους απειλούσε, τους εκβίαζε και τους έπαιρνε τα χρήματα
- Υπ. Πολιτισμού: Ιδρύονται 2 νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών, στο Βόρειο Αιγαίο
- Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής Κόμπρα συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Στάρμερ
- Τιμές πετρελαίου: Οι αγορές δεν εμπιστεύονται τα λόγια του Τραμπ;









