Ελάχιστες είναι οι ελπίδες για τον 42χρονο που από την Δευτέρα του Πάσχα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, μετά το εμβόλιο AZ.
Ο άνδρας νοσηλεύεται στην εντατική μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Guillain Barre και θρόμβωσης, που παρουσίασε δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca, τον οποίο μόλις σήμερα απαγόρευσαν για τους πολίτες κάτω των 60 ετών! Ίσως αν αυτό είχε συμβεί νωρίτερα, να μην αντιμετώπιζε κανένας πρόβλημα ούτε να έχανε την ζωή του.
«Και θρόμβωση έπαθε, αλλά μπήκαμε (στο νοσοκομείο) με Guillain Barre. Την θρόμβωση την έπαθε στο πόδι. Έπαθε υποτροπή της σκλήρυνσης από το Guillain Barre και έκανε φλεγμονές στο κεφάλι. Είμαστε στην εντατική από τη Δευτέρα του Πάσχα και απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα, αύριο θα μας ‘φύγει’”, σημειώνει συγκλονισμένη η αδερφή του, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Όπως εξηγεί η ίδια, όταν ο αδερφός της προσήλθε στο κέντρο υγείας Χολαργού στις 20 Απριλίου για το εμβόλιο, ενημέρωσε το υγειονομικό προσωπικό πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. «Το θέμα είναι αυτοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Χολαργού που τους είπε όλο το ιστορικό του, ότι παίρνει ανοσοτροποιητικά, μυοχαλαρωτικά, το ένα, το άλλο… Πώς έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας του κάνανε το εμβόλιο και δε το AstraZeneca;», αναρωτήθηκε η γυναίκα.
Όπως εξηγεί η αδερφή του, ο 42χρονος ήταν υπέρμαχος των εμβολίων. Αδυνατεί να πιστέψει πως από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε στην εντατική να δίνει μάχη για τη ζωή του λίγες μόλις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, ενώ υπάρχουν βάσιμοι φόβοι πως μπορούν να παρουσιαστούν παρενέργειες σε άτομα αρκετό καιρό μετά τον εμβολιασμό τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έως 30/4 η προθεσμία για 6 υποδράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
- Η NASA άλλαξε σχέδια: Θέλει βάση στη Σελήνη αντί για διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω από αυτήν
- Το χάος που φέρνουν οι ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο αλλάζει τον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη
- Ιρανικός πύραυλος αναχαιτίστηκε στον εναέριο χώρο του Λιβάνου
- Ο Πακιστανός πρωθυπουργός δηλώνει έτοιμος να φιλοξενήσει συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου στη Μ. Ανατολή
- Η διαπραγμάτευση είναι καλύτερη από τη σύγκρουση», δηλώνει ο ΥΠΕΞ στον Ιρανό ομόλογό του
- ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το “μηχανισμό” του Μαξίμου
- Υπόθεση Έπσταϊν: Έρευνα στην τράπεζα Edmond de Rothschild
- Η στιγμή που μετεωρίτης κάνει τη νύχτα-μέρα στην Καλιφόρνια, vid
- Ακόμα και στην Ιρλανδία η τοπική κυβέρνηση μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα









