Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό, ένα σκάφος με μοναδικό επιβαίνοντα τον ιδιοκτήτη του, προσέκρουσε σε αγκυροβολημένο καταμαράν, σημαίας Γερμανίας, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή Κερί.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μια ιδιωτική λέμβος με επιβαίνοντες στελέχη του Σώματος, καθώς κι ένα περιπολικό όχημα από ξηράς.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν υλικές ζημιές στην πρύμνη του καταμαράν και επιφανειακές εκδορές στο σκάφος, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων.
Το σκάφος που προσέκρουσε στο καταμαράν κατέπλευσε αυτοδύναμα με ασφάλεια στο λιμενίσκο Κερίου, όπου κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και απαγορεύτηκε ο απόπλους του άλλου σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









