Την είδηση έκανε γνωστή η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες που εκφράζει τη θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
“Τον πρόωρο χαμό του Νίκου Καπλάνη θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα. Ο αθλητής της κολύμβησης, του στίβου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τα τελευταία χρόνια και του μπότσια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών, νικημένος από τον κορονοιό.
Ο Νίκος Καπλάνης είχε καταγωγή από το Μέτσοβο και είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκφράζει τη λύπη του για την απροσδόκητη απώλεια του Νίκου Καπλάνη, αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει” αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Το βαπόρι απ’ την Περσία…” – Η πραγματική ιστορία πίσω από το θρυλικό τραγούδι του Τσιτσάνη
- Κλιμάκωση αγροτικών κινητοποιήσεων με 48ωρους αποκλεισμούς σε Τελωνείο Κακκαβιάς και λιμάνι Ηγουμενίτσας
- Μαρινάκης: Όσα είπε για αγρότες, Φαραντούρη, κόμμα Καρυστιανού και Βαρουφάκη
- Ένα δωμάτιο, ένα βιβλίο – Το πιο παράξενο βιβλιοπωλείο στον κόσμο είναι στην Ιαπωνία και σας βγάζει από τα διλήμματα
- Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών – Κανονικά στους πάγκους τους οι παραγωγοί την Παρασκευή
- Ήπειρος: Μήνυμα του 112 σε κατοίκους για έντονα καιρικά και κατολισθητικά φαινόμενα
- Μόσχα εναντίον Ουάσινγκτον – Όσα συνέβησαν παραπέμπουν σε δεξιάς απόχρωσης «Ψυχρό Πόλεμο»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο μόλις έγινε 300 ετών – Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Καρδίτσας – Με τα τρακτέρ τους στον Μπράλο από Πέμπτη πρωί
- Χριστοδουλίδης: Στόχος της Κυπριακής Προεδρίας είναι μια αυτόνομη και εξωστρεφής Ε.Ε. (upd)









