Όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στα τελευταία δέκα λεπτά του μαθήματος της γυμναστικής, η νεαρή μαθήτρια καθόταν στην άκρη με δύο φίλες της και μιλούσε στο κινητό.
Όταν είδε τον καθηγητή της να πλησιάζει, φοβήθηκε ότι θα τιμωρηθεί και έκρυψε την συσκευή κάτω από τα πόδια της.
Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο καθηγητής φέρεται να έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της με αποτέλεσμα το μικρό κορίτσι να αρχίσει να τρέμει και να κλαίει μπροστά στις συμμαθήτριές της. Τότε, ο καθηγητής απομακρύνθηκε.
Σύμφωνα με το κανάλι, η μητέρα της 14χρονης ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα από τις φίλες της κόρης της, μέσω facebook.Την επόμενη μέρα ενημέρωσε τον διευθυντή του γυμνασίου ο οποίος, όπως η ίδια υποστηρίζει, της είπε ότι μεγαλοποιεί το γεγονός. Την ίδια μέρα κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στις αρχές με την εισαγγελία να ζητά επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κάλυμνος: Νεκρός 60χρονος αναρριχητής από την Τσεχία – Έπεσε από τα 10 μέτρα
- Tα τρένα υψηλής ταχύτητας έχουν γίνει πραγματικό θέαμα στην Κίνα! Συρρέουν για βίντεο
- Είναι 80 ετών και ζει χωρίς τρεχούμενο νερό και ρεύμα: Εκπλήσσει τους πάντες, vid
- Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός κρατούμενος στο Α.Τ. Ομόνοιας
- Στο Άγιο Όρος ο Β. Κικίλιας για αυτοψίες σε λιμένες
- Ιρανός πρόεδρος για πιθανές συνομιλίες: Χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη
- Ένα χρυσό τρακτέρ στον Λευκό Οίκο – Ο Τραμπ στηρίζει αγρότες και κτηνοτρόφους με το OnlyFarms – ΦΩΤΟ, vid
- Επιμένουν οι ΗΠΑ: «Περιμένουμε την απάντηση του Ιράν»
- Ν. Ανδρουλάκης – 4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή! Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Τι λέει πως συμφώνησε ο Ζελένσκι με τους Άραβες;









