Βρέθηκε ο 8χρονος Βασίλης Χατζηδημητρίου τον οποίο πήρε η μητέρα του από το σχολείο, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.
Στο αστυνομικό τμήμα μετέφερε τον 8χρονο γιο της, η μητέρα που άρπαξε το παιδί από το σχολείο το μεσημέρι της Τετάρτης στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.
Η μητέρα πήγε σήμερα στις 8 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τον γιο της.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κινηθεί κάποια διαδικασία σε βάρος της μητέρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, τον ανήλικο άρπαξε η μητέρα του σήμερα το μεσημέρι όταν και πήγε να τον παραλάβει από το σχολείο.
Πρόκειται για τον 8χρονο Βασίλη Χατζηδημητρίου. Ο Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.
“Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου στις 2 Ιουνίου 2021 και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.
dikastiko/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι… εκπαιδεύει το ΝΑΤΟ τους Ουκρανούς; ΒΙΝΤΕΟ
- Μπαλκόνι κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης των Χανίων – ΒΙΝΤΕΟ
- Το πρώτο ρωσικό εμπορευματικό τρένο έφτασε στο Ιράν μέσω νέας διαδρομής, vid
- Ο Τζόκοβιτς γράφει ιστορία στην Αθήνα! Κατέκτησε τον 101ο τίτλο του! ΦΩΤΟ,VID
- Για καταλήψεις κτιρίων από το κράτος μιλάει ο διεθνιστής Δήμαρχος της Νέας Υόρκης! Video
- Κάνετε καθιστική ζωή; Πιείτε κακάο! Νέα εντυπωσιακή μελέτη
- Πώς να διατηρήσετε το αβοκάντο φρέσκο για μέρες – Το Viral τρικ στο Instagram
- Ταχιάος: Σε εξέλιξη οι εργασίες στις πληγείσες από τον «Daniel» γέφυρες της Θεσσαλίας
- Παλαιστές του Σούμο έγιναν η τουριστική ατραξιόν του Λονδίνου!
- Ουκρανοί: «Η ισχυρότερη ρωσική επίθεση των τελευταίων ετών» – Μπλακ άουτ στις μονάδες παραγωγής ενέργειας, vid









