Ο… κακός χαμός στους πάγκους των ευρωπαϊκών συλλόγων καλά κρατεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ένας εκ των σημαντικότερων που ψάχνουν προπονητή.
Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αποφασίζει να επιστρέψει στη Γιουβέντους, οι «μερένγκες» φέρονται να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Αντόνιο Κόντε, με τον τελευταίο να κερδίζει αρκετούς πόντους τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με το Sky Italia, ο πρώην τεχνικός της Ίντερ πέρασε στην pole position, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να εκτιμούν ότι μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα την υπόθεση και να έρθουν σε συμφωνία με τον Ιταλό.
Εάν όντως υπάρξει deal, ο Κόντε θα αντικαταστήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Ζιντάν, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει ως ποδοσφαιριστής στη Γιουβέντους μεταξύ 1996 και 2001.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ για Όρμπαν: «Θα έπρεπε να σέβονται την Ουγγαρία και αυτόν τον ηγέτη»
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη
- Οδηγίες για την κακοκαιρία που θα πλήξει μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο
- Το χάος στα αεροδρόμια συνεχίζεται στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται πτήσεις λόγω Shutdown









