Η πολιτεία Βικτόρια στην Αυστραλία ανέφερε σήμερα τέσσερα νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19 που μεταδόθηκαν τοπικά, κατά την πρώτη ημέρα επιβολής ενός σκληρού λοκντάουν επτά ημερών.
Τα σκληρά περιοριστικά μέτρα επιβλήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα ξέσπασμα των περιστατικών μόλυνσης στην πρωτεύουσα της πολιτείας Μελβούρνη.
Η Βικτόρια είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, ενώ εισήλθε στο λοκντάουν το βράδυ της Πέμπτης και αυτό θα εφαρμοστεί μέχρι την 3η Ιουνίου. Οι περίπου επτά εκατομμύρια κάτοικοι της πολιτείας υποχρεώθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους, εκτός από όσους εργάζονται σε κρίσιμες εργασίες.
Η ίδια πολιτεία είχε αναφέρει 12 περιστατικά τοπικής μετάδοσης την προηγούμενη ημέρα.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Αύριο η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού – Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC
- Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο με γραμμάρια κοκαΐνης
- Σοϊγκού για τον πόλεμο εναντίον του Ιράν: «Καλούμε τα μέρη να επιστρέψουν αμέσως σε μια διπλωματική διευθέτηση»
- Τουλάχιστον 7 στρατιώτες νεκροί σε νέα επίθεση στο δυτικό Ιράκ – Η Βαγδάτη θα προσφύγει στον ΟΗΕ (Vid)
- Ν. Χαρδαλιάς: Πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης, ελευθερίας και διεθνούς νομιμότητας η Ελλάδα, σε ένα έντονα ασταθές διεθνές περιβάλλον
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid
- Το μήνυμα της Γκίλφοϊλ για την 25η Μαρτίου: Οι Έλληνες άνοιξαν το δρόμο προς την ανεξαρτησία
- Αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Χρόνια πολλά για την Ελληνική Επανάσταση σε έναν υποδειγματικό σύμμαχο»









