Χανιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία βόλτα της άτυχης 11χρονης

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας, η οποία βρέθηκε νεκρή στα βράχια στους Αγίους Αποστόλους των Χανίων. Στα βίντεο του zarpanews.gr, το μικρό κορίτσι φαίνεται να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους και καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή. Η ώρα είναι λίγο […]

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας, η οποία βρέθηκε νεκρή στα βράχια στους Αγίους Αποστόλους των Χανίων.

Στα βίντεο του zarpanews.gr, το μικρό κορίτσι φαίνεται να περπατάει μόνο του στον δρόμο προς τους Αγίους Αποστόλους και καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή.

Η ώρα είναι λίγο μετά τις 20:00 της Τρίτης και το κορίτσι κρατάει μια τσάντα σουπερμάρκετ.

Δείτε τα βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι, το άψυχο σώμα του παιδιού βρήκε ένα ζευγάρι περιπατητών, που είδε από ψηλά το αποτρόπαιο θέαμα και κάλεσε σε βοήθεια.

Η ιατροδικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη, ενώ όπως τόνισε στα Μέσα Ενημέρωσης o Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης, “έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Το ίδιο ακριβώς πόρισμα έβγαλε και ο ιατροδικαστής. Ερευνώνται οι συνθήκες της πτώσης του παιδιού”.

Το 11χρονο κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια, με τις Αρχές να ερευνούν ακόμα και την πιθανότητα να πρόκειται για αυτοκτονία. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα βέβαια, όμως η έρευνα θα συνεχιστεί εις βάθος. Mάλιστα, θα εξεταστούν και οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο οικογενειακό του περιβάλλον.

zarpanews, law&order

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί