Παρέμβαση του facebook στον λογαριασμό τους καταγγέλλουν οι διαχειριστές γνωστή ενημερωτικής ιστοσελίδας, με αφορμή μια δημοσίευσή της σχετικά με τις πυρκαγιές στον Σχίνο.
Όπως τονίζουν οι διαχειριστές «εμείς σηκώσαμε το θέμα και αναδείξαμε κάθε του διάσταση: την κοινωνική, την πολιτική και την επιχειρηματική. Αυτό όπως φαίνεται δεν άρεσε στα trolls πολιτικών και επιχειρηματικών κύκλων».
Όπως γνωστοποίησαν «έπειτα από μαζικά reports σε μία δημοσίευση με την γνωστή σε όλους φράση “Το τελευταίο δέντρο κρατήστε το για να…” (πλέον μπαίνει η προληπτική αυτολογοκρισία στο παιχνίδι) δεχθήκαμε προειδοποίηση πως θα κατέβει η σελίδα μας στο facebook».

Χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος έχει δίκιο ή όχι σε αυτή ην διαμάχη, παρατηρεί πως υπάρχει η δυνατότητα του facebook να λογοκρίνει προληπτικά, βασιζόμενο σε λέξεις κλειδιά, κατεβάζοντας ακόμα και σελίδες.
Το ίδιο συμβαίνει και στο youtube, όπου πλέον η τεχνητή νοημοσύνη κατεβάζει βίντεο, ακόμα και αν δεν έχουν παραβιάσει όρους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και μετά κάποιος πρέπει να τους αποστείλει επεξηγηματικό σχόλιο, προκειμένου να επανέλθει το βίντεο, αν αυτό επανέλθει ποτέ!
Η «πρόβα» για την επόμενη μέρα γίνεται όλο και πιο εντατική!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









