είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Νίκος Πεταλής, επιβάτης της πτήσης της Ryanair, που υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση από την Κυβέρνηση της Λευκορωσίας, προκειμένου να συλληφθεί ένας ακτιβιστής δημοσιογράφος, που επέβαινε στην πτήση του πολιτικού αεροσκάφους από την Αθήνα στο Βίλνιους.
«Δέκα λεπτά πριν προσγειωθούμε στο Βίλνιους, ο πιλότος μας είπε ότι «υπάρχει αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ» και «θα σας ενημερώσω αργότερα για τις λεπτομέρειες». Βέβαια, ποτέ δεν μας ενημέρωσε. Όλα έγιναν από τον Πύργο Ελέγχου. Ενημέρωσαν τον πιλότο ότι αν δεν κατεβάσει το αεροπλάνο (σημ: στο Μινσκ) θα το ρίξουν», είπε ο κ. Πεταλής.
Όπως επεσήμανε, «Υπήρχαν δίπλα μας πολεμικά αεροσκάφη, αλλά εγώ υπέθεσα ότι κάνουν κάποια άσκηση, όπως στην Ελλάδα».
«Μας κατέβασαν για 8 ώρες, έκαναν ελέγχους με σκυλιά στις αποσκευές μας, όλα αυτά ήταν fake για να συλλάβουν τον εν λόγω κύριο. Παράξενο πράγμα αυτό που έγινε από μία χώρα και είμασταν 8 ώρες στο αεροδρόμιο, χωρίς βοήθεια, χωρίς φαγητό», συμπλήρωσε.
«Υπήρχε μια αντίδραση του εν λόγω κυρίου (σημ: του ακτιβιστή δημοσιογράφου όταν μας είπαν ότι γυρνάμε στην Λευκορωσία, είδα την αντίδραση του, έπιασε το κεφάλι του σε μια κίνηση ότι «ωχ, κάτι κακό θα συμβεί», αλλά μετά ήταν ήρεμος».
(Ant1news)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βραβεία Έμμυ: «The Studio» και «Adolescence» οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής βραδιάς
- Η νέα μόδα είναι…τα πάρτι διαζυγίου! “Γιορτάζω τη νέα μου ζωή!”
- Κλίμα «σύγκρουσης» εντός ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να θέσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Ουάσινγκτον
- Πολωνός ΥΠΕΞ: «Δεν υπάρχουν εθελοντές να πολεμήσουν τη Ρωσία» – Τι απάντησε η Ζαχάροβα
- «Φωτιά» από την Πολωνία: Με αυτό που ζήτησαν φέρνουν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ισπανικό περιοδικό αποθεώνει τη Σύρο: Η «διαχρονική βασίλισσα των Κυκλάδων»
- ΟΣΕ: Τεχνικό πρόβλημα στο τηλεδιοικούμενο τμήμα Θήβας – Δαύλειας από δολιοφθορά
- Η πιο τρομακτική…λάμπα σε δρόμο της Πολωνίας που έγινε παγκόσμιο viral!
- Τα συγχαρητήρια που έλαβε ο Μεντβέντεφ για τα γενέθλιά του
- Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: 51χρονος έκλεβε καύσιμα από τον εργοδότη του
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΟΣΕ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΤΡΕΝΑ

ΣΠΙΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ε65

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
