Εμβολιάστηκε με τη δεύτερη δόση του παρασκευάσματος της Pfizer ένα βρέφος μόλις 8 μηνών στη Νέα Υόρκη, με την επιστημονική κοινότητα να…πανηγυρίζει.
Θυμίζουμε πως οι κλινικές δοκιμές του συγκεκριμένου εμβολίου στις ηλικίες άνω των 6 μηνών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στις ΗΠΑ του Μπάιντεν και το βρέφος εν ονόματι Βιντσέτσο Μινκόλα είναι ο μικρότερος σε ηλικία άνθρωπος που θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος.
Την είδηση αυτή εξήρε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, λέγοντας τα εξής:
«Γίνονται γιγάντια βήματα για να τελειώσει αυτή η πανδημία. Αυτό το ρεπορτάζ που κάνατε δείχνει ότι υπάρχουν γονείς που είναι εθελοντές. Προσφέρουν δηλαδή στην επιστήμη τα παιδιά τους προκειμένου να προχωρήσουμε στην καταπολέμηση της πανδημίας.
Είναι δύσκολη απόφαση, αλλά αυτό δείχνει πόσο απαραίτητο είναι να προχωρήσουν οι έρευνες στα εμβόλια. Χωρίς εθελοντές δεν γίνονται μελέτες. Είναι αξιοσέβαστο ότι οι γονείς αυτοί έχουν εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Δίνουν ένα μήνυμα λοιπόν».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eurobasket: Βαριά ήττα με 68-94 για την Εθνική στον ημιτελικό με την Τουρκία
- Η Κίνα καταδίκασε τον διάπλου αμερικανικού και βρετανικού πολεμικού πλοίου του Στενού της Ταϊβάν
- Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος που έπεσε από τα 8 μέτρα στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου
- Έκανε «3.000 αιτήσεις» για δουλειά χωρίς επιτυχία και αγανάκτησε – Δείτε το viral video στο Tik Tok
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση καθαρισμού της Ν. Παραλίας από τις μουντζούρες- «Ο δημόσιος χώρος είναι το μεγάλο σπίτι μας»
- Οι αιωνόβιοι σπάνε ρεκόρ στην Ιαπωνία – Έφτασαν σχεδόν τους 100.000, ενώ ο πληθυσμός μειώνεται
- Γεωπολιτικές αναταράξεις: Νέα ευκαιρία για την Ρωσία σε περιοχή επιρροής ΗΠΑ και Βρετανίας!
- Eurobasket: Ο Ευτύχης Μπλέτσας δίνει τον παλμό των Ελλήνων στη Λετονία – “Σήκωσε το…”, vid
- Το Ισραήλ απορρίπτει το ψήφισμα του ΟΗΕ για λύση δύο κρατών στο παλαιστινιακό – “Η ΓΣ είναι ένα πολιτικό τσίρκο”
- Νέο σύστημα ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Ελλάδα πρότεινε αρχηγός κόμματος
Κύρια Θέματα

















