Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πουν: Εκεί θα τελειώνει η ελευθερία σας! – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι θα δοθούν τα προνόμια στους εμβολιασμένους…

Κατά την ενημέρωση για τον… κορωνοϊό από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ειπώθηκε το εξής σε ερώτηση για τα προνόμια των εμβολιασμένων:

«Δεν αντιλαμβάνομαι την ερώτηση περί προνομίων.

Κανένας πολίτης δεν στερείται κανένα δικαίωμα.

Όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα του εμβολιασμού και αυτό το δικαίωμα μπορεί να το ασκήσουν οποιαδήποτε στιγμή εκείνοι θέλουν.

Ταυτόχρονα ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να μην εμβολιαστεί.

Γνωρίζουμε ΟΜΩΣ όλοι και αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους που εμπεριέχει μία τέτοι απόφαση για τους υπόλοιπους πολίτες (σ.σ. αφού θα έχουν εμβολιαστεί οι υπόλοιποι πολίτες, δεν θα είναι προστατευμένοι από τον ιό και τις μεταλλάξεις του;), που πρέπει να προφυλαχθούν από την διασπορά του ιού.

Ας είμαστε προσεχτικοί όταν κάνουμε αναφορές περί ρατσιστικών προσεγγίσεων.

Ο εμβολιασμός είναι δικαίωμα και ελευθερία όπως και ο μη εμβολιασμός.

Εγώ μένω πιστός στην άποψη ότι το δικαίωμα του καθενός από εμάς σταματάει εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα όρια της ελευθερίας όλων των υπολοίπων, ειδικά όταν αυτά αφορούν την δημόσια υγεία».

Με άλλα λόγια ναι μεν ο μη εμβολιασμός είναι δικαίωμα, αλλά εκείνο σταματά εκεί που αρχίζει η δημόσια υγεία ή μάλλον η προσέγγιση των «ειδικών» για αυτή. Υπό αυτό το πρίσμα κάποιοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες από τους άλλους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί