Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πανηγυρίζει μπροστά στην κάμερα για το αργυρό μετάλλιο που μόλις έχει κατακτήσει. Η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτελώντας ένα υψηλής τεχνικής πρόγραμμα πήρε την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Βουδαπέστης, στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο.
Η Πλατανιώτη συγκέντρωσε 89.189 κι έμεινε πίσω μόνο από την Ουκρανή Φιέντινα. Έγινε, έτσι η Τρίτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Αύριο, το πρωί θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, όπου είχε καταλάβει την τρίτη θέση στον προκριματικό γύρο.
Στον 1ο τελικό της Α1 στο πόλο, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 11-6 επί της Βουλιαγμένης και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας.
Το ματς ήταν ντέρμπυ στα δύο πρώτα 8λεπτα, 3-3 και 2-2, αλλά στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις μία φορά. Οι ερυθρόλευκοι με καθοριστικά γκολ και σφιχτή άμυνα επικράτησαν 3-1 και 3-0 για το τελικό σκορ.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Γενηδουνιάς με 4. Η σειρά μεταφέρεται στον Πειραιά και ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες.
mega/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραηλινές Ε.Δ.: Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι εντός εμβέλειας των ιρανικών πυραύλων
- Σύλληψη πασίγνωστου γκαλερίστα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τις κατασχέσεις έργων τέχνης
- Τραμπ για πρώην διευθυντή του FBI: «Χαίρομαι που πέθανες»
- Ο αμερικανικός στρατός λέει ότι έχει “μειώσει” την ιρανική απειλή στο Στενό του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησαν τις απολυμάνσεις στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού
- Φτιάξτε τέλειο αυγό ποσέ με μια κατσαρόλα! Το viral βίντεο του TikTok
- «Βρέχει» ιρανικούς πυραύλους στο Ισραήλ – Χτυπήθηκε πόλη με πυρηνικές εγκαταστάσεις – Vid
- Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν μιλάει κανένα δυτικό ΜΜΕ – Vid
- Η τάση στα ραντεβού που οι γυναίκες λένε ότι οι άντρες τις εγκαταλείπουν…στην ερημιά! vid
- Οι Ιρανοί χτύπησαν αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και ΗΑΕ









