Το ενδεχόμενο να απολαμβάνουν κάποια «προνόμια» μόνο οι εμβολιασμένοι, με πιστοποιητικό που θα το αποδεικνύει, εξετάζουν οι Αρχές, όπως ανακοινώθηκε κατά την ενημέρωση της Παρασκευής για τον κορωνοϊό.
Οπως ανέφερε το υφυπουργείο Αθλητισμού επίσημα για τα ιδιωτικά γυμναστήρια, τα μέλη της υποεπιτροπής αθλητισμού θα μελετήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει κατατεθεί στη ΓΓΑ για παρατηρήσεις, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες επανέναρξής τους, π.χ. στην αρχή πιλοτικά μόνο με εμβολιασμένους πολίτες και να γίνει εισήγηση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα και ο ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο OPEN.
O αρμόδιος Υπουργός αποκάλυψε πως τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους και από τα τέλη Ιουνίου για τον υπόλοιπο πληθυσμό!
Δείτε από το 6ο λεπτό την αναφορά στα γυμναστήρια:
.
Έρχονται νέα προνόμια;
Όπως δήλωσε μάλιστα και η Βάνα Παπαευαγγέλου στη χθεσινή της ενημέρωση, «σαφώς και έχουν συζητηθεί τα οφέλη που θα έπρεπε να έχουν οι εμβολιασθέντες».
«Αλλά πραγματικά οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες δραστηριότητες» εξήγησε.
Και συνέχισε:
«Και σήμερα πάλι το συζητήσαμε. Είναι κάτι το οποίο έχει συζητηθεί και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, αλλά και στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.
Σε συνεργασία οι δύο Επιτροπές φτιάχνουμε κάποιες οδηγίες για τα οφέλη που θα έχουν αυτοί οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί.
Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να συμμετέχουν – πιστεύουμε ότι εκεί θα οδηγηθούμε – σε πολλές δραστηριότητες, είτε αυτό είναι συναυλίες, είτε είναι γυμναστήρια, είτε πολλά πράγματα. Είναι κάτι το οποίο όμως ακόμα είναι υπό διαμόρφωση και μόλις το έχουμε έτοιμο θα σας το ανακοινώσουμε»
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»
- Με τη συμμετοχή 57 επιχειρήσεων και παραγωγικών φορέων αναχωρεί την Κυριακή η αποστολή του ΥΜΑΘ για Βελιγράδι
- Συνεργασία ΔΥΠΑ και ΟΟΣΑ – Νέα στρατηγική για την ενίσχυση της επανένταξης των πιο ευάλωτων ανέργων
- Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Κολωνάκι με λεία άνω των 200.000 ευρώ
- Γερμανία: Πυρά της τουρκικής κοινότητας κατά του Μερτς για τη δήλωσή του για τους μετανάστες
- Ο Πεζεσκιάν ευχαριστεί δημόσια την Ρωσία – Τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση;
- Σ. Φάμελλος: Τι ακριβώς θα καλύψουν με 40 ευρώ το μήνα μεικτά οι εργαζόμενοι, όταν έχουν ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερα από την ακρίβεια;









