Η Δευτέρα του Πάσχα (03.05) ήταν ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία, καθώς σε δύο μέρες ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι στην Αθήνα, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της δεύτερης θέσης.
Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από κάποιες δρομικές ασκήσεις κι ένα παιχνίδι κατοχής, οι προπονητές ανέλαβαν δράση κι έδειξαν στους παίκτες τι θέλουν να δουν μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη (05.05).
Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ οι Άντριαν Περέιρα, Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι αποκατάσταση στην πισίνα κι ο Ενέα Μιχάι πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ισραηλινές αρχές έκλεισαν πέρασμα της Δυτικής Όχθης με την Ιορδανία
- Βουλή – Τέμπη: Κληρώθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου για την υπόθεση Καραμανλή
- Επιδόματα: Τελευταία μέρα πληρωμών σήμερα για μία σειρά από ενισχύσεις
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε δεμένα με αλυσίδα 14 σκυλιά και μια γάτα σε κλουβί
- «Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου»: Σε συζητήσεις η Τζούλια Ρόμπερτς για το σίκουελ της ταινίας
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος οδηγούσε μηχανή χωρίς πινακίδες και περνούσε κόκκινα φανάρια
- Στη Νέα Υόρκη για τη σύνοδο του ΟΗΕ ο Γ. Γεραπετρίτης
- Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση! Ποιά θα είναι η συνέχεια για την ΝΔ;
- Τι κι αν είναι Σεπτέμβριος! Στη Θεσσαλονίκη στόλισαν πολυκατοικία για τα… Χριστούγεννα – Δείτε βίντεο
- Κρούσμα φυματίωσης στην Καστοριά