Ο Λ. Πετρούνιας αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο ίδιος όπως και όλοι οι αθλητές είναι 7 μήνες απλήρωτοι. Οι δηλώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης αποκτούν ιδιαίτερη αξία καθώς έγιναν μπροστά στον υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την υποδοχή των αθλητών.
Παρόμοια αναφορά έκανε και ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι κάποια στιγμή τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη.
Ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε για το πού αφιερώνει το μετάλλιό του: «Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου, αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μη συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς».
Για το τι σηματοδοτεί το χρυσό μετάλλιο για τον ίδιο: «Η γυμναστική, παρά τις αντιξοότητες, θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά, γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορωνοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι λαμπρή».
Για το στοίχημα των Ολυμπακών: «Εν όψει Ολυμπιακών, σε προσωπικό επίπεδο, μου δίνει πολλή δύναμη και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα μπορέσω να διεκδικήσω ξανά το ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, δεδομένου ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα τόσο καλό σκορ με ένα μικρό βήμα στην έξοδο. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό μήνυμα. Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και τις παλιές μας συνήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να κάνω τους Έλληνες περήφανους».
Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση στον ώμο του και είπε ότι είναι απολύτως καλά. Υπογράμμισε μάλιστα ότι παραμένει… αχόρταγος όσον αφορά τις επιτυχίες, αφού στόχος του είναι να σπάσει τα δικά του ρεκόρ.
iefimerida/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βενεζουέλα: Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής εκλογών «σύντομα»
- “Προστατέψτε το κρέας”: Το βίντεο του Μελ Γκίμπσον από την Ιταλία
- Μετά την Βενεζουέλα, η Γροιλανδία; Τι ειπώθηκε για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ
- Σαν σήμερα 6 Ιανουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης o Νικολάς Μαδούρο δηλώνει «αιχμάλωτος πολέμου»
- Η περίεργη “πατέντα” της Ιαπωνίας για τους καπνιστές…που καπνίζουν έξω! ΒΙΝΤΕΟ
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Ιανουαρίου
- Η «καταιγίδα» Τραμπ συνεχίζεται! Βρετανός Υπουργός ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση – Video
- «Μέγας»; Θα ήταν κάτι κοσμοϊστορικό αν συνέβαινε αυτό για τον Πούτιν
- O No1 απλός κανόνας που θα κρατήσει το σπίτι σας τακτοποιημένο μετά τις γιορτές – Γιατί λειτουργεί









