Όπως ανέφερε η κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο MEGA αρχικά είχε την εντύπωση ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο έδαφος είχε χάσει τις αισθήσεις του. «Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και πήγα για να τον βοηθήσω» τόνισε η αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας ότι είδε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης μέσα στα αίματα, όμως δεν μπόρεσε να καταλάβει αμέσως ποιος ήταν.
Παράλληλα, σημείωσε ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να εκτελέσουν το σχέδιό τους, καθώς αδιαφόρησαν για τους εργάτες του δήμου που βρίσκονταν δίπλα ακριβώς από το σημείο που έγινε η δολοφονία, ενώ πρόσθεσε ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. «Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αμέσως τον εκτέλεσαν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, η κάτοικος της περιοχής υπογράμμισε ότι δεν είχε προσέξει ύποπτες κινήσεις το προηγούμενο διάστημα, από ανθρώπους που ενδεχομένως να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ.
mega/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Το μήνυμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα Θεοφάνεια με στήριξη στους αγρότες
- Ο Μητσοτάκης υπέρ της περαιτέρω ενίσχυσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Πειραιάς: Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην τελετή αγιασμού των υδάτων









