Σύμφωνα με την υπηρεσία γεωφυσικής της Ινδονησίας ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε βάθος 80 χιλιομέτρων. Η ίδια υπηρεσία σημείωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την πρόκληση τσουνάμι.
Το EMSC είχε ανακοινώσει αρχικά ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,8 βαθμών και ότι το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε βάθος 96 χιλιομέτρων.
Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής USGS ανακοίνωσε παράλληλα ότι σεισμός 6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα ανοιχτά των ακτών της Ινδονησίας και ότι το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε βάθος 82 χιλιομέτρων, σε απόσταση περίπου 45 χιλιομέτρων από την Μαλάνγκ στο νησί της Ιάβας.
Χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ινδονησία είπαν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε διάφορες πόλεις, όπως οι Πασιτάν, Μπλιτάρ και Μαλάνγκ και στο νησί Μπαλί.
Ο Μπάγκιο Σετιγιόνο, αξιωματούχος της υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών που βρίσκεται στη Μαλάνγκ, δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters ότι οι αξιωματούχοι ελέγχουν για πιθανή πρόκληση ζημιών από τον σεισμό.
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ “εξαφάνισε” το Άγαλμα της Ελευθερίας, vid
- Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για “γενοκτονία” – Αντιδρά το Τελ Αβίβ
- Επίσκεψη Β. Κικίλια στην Ουάσιγκτον: Στο επίκεντρο η συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας στον ναυπηγικό τομέα
- Ανοίγει, εκ νέου, για τρεις ημέρες, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το στεγαστικό επίδομα
- ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βαρθολομαίου – Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Στην Πάτρα για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Κωνσταντοπούλου
- Λουόμενοι στη Γαύδο διώχνουν βάρκα γεμάτη αλλοδαπούς! Το ΒΙΝΤΕΟ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
- Nέα εφαρμογή για ηλεκτρονικά τιμολόγια σε συμβάσεις με το Δημόσιο (B2G)
- Το βίντεο με το αγριογούρουνο στο Χαϊδάρι και η αντίδραση των επιβατών έγιναν viral
- Αυστρία: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης έγραψε χρυσή σελίδα στην παγκόσμια μουσική και αποθεώθηκε
Κύρια Θέματα

















