Περικύκλωσαν εκκλησία με φράχτες σαν στρατόπεδο! Έτσι κρατούν έξω τους ανυπάκουους πιστούς (vid)

Η Καναδική Αστυνομία Κορωνοϊού σήκωσε τεράστιους φράχτες ασφαλείας γύρω από εκκλησία για να κρατήσει έξω τους πιστούς.

Η αστυνομία βρισκόταν στην εκκλησία Spruce Grove στην Αλπέρτα του Καναδά, πριν από τις 8 π.μ., για να στήσει την περίφραξη γύρω από την περίμετρο του κτηρίου, μπλοκάροντας επίσης αρκετές θέσεις στάθμευσης.

Η Υπηρεσία Υγείας της Alberta (AHS) έκλεισε την Εκκλησία GraceLife και εμπόδισε την πρόσβαση στο κτίριο, έως ότου αποδείξει η εκκλησία, την ικανότητά της να συμμορφώνεται με τους κανόνες των επικεφαλής ιατρικών υπαλλήλων της πόλης για τους περιορισμούς υγείας» (CMOH), όπως δήλωσε η AHS.

Για να «κλείσουν» το ναό τοποθετήθηκε προσωρινή περίφραξη γύρω από το κτίριο.

Φαίνεται ότι το Καναδικό καθεστώς κάνει ό, τι μπορεί για να τρομοκρατήσει τους Χριστιανούς να υποταχθούν στις απαιτήσεις των υγειονομικών μέτρων.

Ο ποιμένας της Εκκλησίας, James Coates, φυλακίστηκε επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στα μέτρα. Η σύζυγος του πάστορα ανέφερε σε ανάρτησή της στο instagram ότι: «Αυτό συμβαίνει όταν έχετε θρησκευτική ελευθερία σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία: φυλακίζουν τον πάστορά σας επειδή ανοίγει ελεύθερα τις πόρτες της εκκλησίας και υπηρετεί τα πρόβατα του Χριστού και βλάπτουν τους ανθρώπους. Τώρα έχουν αλυσοδέσει τις πόρτες της Εκκλησίας GraceLife που περικλείονται σε αλυσοδεμένο φράχτη. Όλα αυτά με το πρόσχημα μιας διαταγής υγείας.»


Οι υπηρεσίες υγείας επιβεβαίωσαν ότι αστυνομικοί ήταν παρόντες για να βοηθήσουν στην επιβολή του μέτρου περίφραξης. Για μήνες, η εκκλησία έκανε λειτουργίες που παραβίαζαν τους περιορισμούς της COVID-19. Σύμφωνα με τις εντολές δημόσιας υγείας της Αλμπέρτα, οι μάσκες προσώπου είναι υποχρεωτικές και οι εκκλησίες λειτουργούσαν με περιορισμούς στα επιτρεπόμενα άτομα.



Ο υπουργός Υγείας Tyler Shandro είπε ότι όταν πρόκειται για την επιβολή των μέτρων δημόσιας υγείας, ο ίδιος και ο πρωθυπουργός είναι ξεκάθαροι, ότι είναι υπεύθυνη μια υπηρεσία όπως η AHS ή οι αστυνομικές υπηρεσίες. Ο Shandro είπε, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση χρονολογείται από τον Δεκέμβριο, όταν η AHS άρχισε την επιβολή των μέτρων στην εκκλησία. «Οι εισαγγελείς, οι επιθεωρητές δημόσιας υγείας και η αστυνομία που συμμετείχαν έδειξαν μεγάλη υπομονή και προσπάθησαν να συνεργαστούν με την κοινότητα ως πρώτη απάντηση για να τους κάνουν να συμμορφωθούν», όπως είπε.

Τελικά μήπως αυτή η πρακτική με τους φράχτες, αρχίσει να επιβάλλεται ως μέτρο για να απομονώνονται διάφορα μέρη, όπου συγκεντρώνονται ανυπάκουοι πολίτες; Αργότερα, γιατί να μην τους περιορίζουν και μέσα σε τέτοιες περιοχές, για να τους ελέγχουν μια και καλή;

Δεν φαντάζει παράλογο αυτό, αν θυμηθούμε τις περιοχές απομόνωσης, για τους έχοντες θετικό αποτέλεσμα covid test στο Χονγκ Κονγκ, για τις οποίες σας είχε ενημερώσει το el.gr.

Τελικά όλο και περισσότερα τείχη σηκώνονται στον κόσμο μας, για να μας απομονώνουν όλο και περισσότερο.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί