Ο Μαξ Χόντακ, που μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ ίδρυσαν την Neuralink τον Ιούλη του 2016, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter όπου ισχυρίστηκε πως η εταιρεία τους διαθέτει πια την αναγκαία τεχνολογία για να φτιάξουν ένα αληθινό Jurassic Park.
“Πιθανότατα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε το Jurassic Park, εάν το επιθυμούσαμε” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χόντακ στο Twitter.
O βιομηχανικός δεν εξήγησε πώς η νευροτεχνολογική εταιρεία θα μπορούσε να είναι σε θέση να δημιουργήσει σύγχρονους δεινόσαυρους, που θα μοιάζουν με τους προϊστορικούς προγόνους τους, αλλά δεν θα είναι γενετικά ταυτόσημοι.“Δεν θα είναι γενετικά αυθεντικοί δεινόσαυροι αλλά… Ίσως με 15 χρόνια εκτροφής και μηχανική θα έχουμε σούπερ εξωτικά νέα είδη” συνέχισε ο Χόντακ.
Όμως όσο σπουδαία ιδέα κι αν ακούγεται η κατασκευή του Jurassic Park, στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Κράιτον του 1990 και στη σειρά ταινιών το σχέδιο πήγε εντελώς στραβά.
Οι γενετικά τροποποιημένοι δεινόσαυροι κατέληξαν να καταλάβουν το Jurassic Park και να προκληθεί μια εκατόμβη θυμάτων μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού του ζωολογικού κήπου δεινοσαύρων, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ, Daily Star.
we could probably build jurassic park if we wanted to. wouldn’t be genetically authentic dinosaurs but 🤷♂️. maybe 15 years of breeding + engineering to get super exotic novel species
— Max Hodak (@maxhodak_) April 4, 2021
(Με πληροφορίες από sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
 - Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
 - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
 - Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
 - Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
 - Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
 - Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
 - Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
 - Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
 - Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








