ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην μπήκε στα play off, αλλά αποτελεί -κατά γενική ομολογία- μία από τις καλύτερες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος. Έφτασε μάλιστα να συμμετέχει στα ημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Αυτός που καθοδηγεί την ομάδα των Ιωαννίνων και ο οποίος έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια για τη δουλειά του είναι ο προπονητής, Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος δεν είναι ακόμη γνωστό αν μείνει και τη νέα σεζόν ή αποχωρήσει.
Οι οπαδοί του ΠΑΣ επιθυμούν διακαώς την παραμονή του και είναι ενδεικτικό το φοβερό πανό που αναρτήθηκε σε μια ταράτσα έξω από το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», στο πλαίσιο του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό: «Γιαννίκη μείνε ή πηδάω».
Σημειώνεται ότι οι ταράτσες γύρω από το γήπεδο είναι γεμάτες με κόσμο που παρακολουθούν την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
enikos
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Ο Ράμα «έχρισε» την πρώτη «AI Υπουργό» – ΒΙΝΤΕΟ
- Χαλκιδική: Κινητοποίηση για αλλοδαπό δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας
- Για «ιστορική συμφωνία για την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη» μιλά ο Τραμπ από τη Βρετανία, video
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Δεν θα χαθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τις αγροτικές επιδοτήσεις
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
Κύρια Θέματα

















