Η υπόθεση κινήθηκε μετά τις καταγγελίες για αλλοίωση από πλευράς «Ένωσης» στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και η εισήγηση αφορά στην αφαίρεση δέκα βαθμών από την ΑΕΚ και ποινή ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
H εισήγηση που έγινε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τιμωρία της ΑΕΚ με αφαίρεση δέκα βαθμών, αλλά και για ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Παπαδόπουλου, του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας (και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ), Άγγελου Δανιήλ και δύο άλλων προσώπων βασίζεται σε βαριές κατηγορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατηγορητήριο κάνει λόγο για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά συνολικά δέκα ποδοσφαιρικών ενώσεων (ΕΠΣ) με σκοπό την αλλοίωση των αποτελεσμάτων σε αυτές! Τα πιο ισχυρά στοιχεία φέρονται να αφορούν στην ΕΠΣ Καρδίτσας και την Ένωση Σάλας.
Μάλιστα λέγεται πως έχουν προκύψει δεκάδες πρόσωπα (λέγεται πως είναι περίπου 50 άτομα) που είναι έτοιμα να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν παράνομες πράξεις εφόσον η Επιτροπή Δεοντολογίας μετά από εξέταση των δεδομένων και των υπομνημάτων κρίνει αναγκαίο να οδηγηθεί η υπόθεση σε ακροαματική διαδικασία και όχι να μπει στο αρχείο ως μη επαρκώς στοιχειοθετημένη.
ΠΗΓΗ: SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Αυτές είναι οι μέχρι στιγμής ανθρώπινες απώλειες
- Λίβανος: Οι αρχές της χώρας απέλασαν τον πρεσβευτή του Ιράν
- Οι ΗΠΑ έχουν γίνει απρόβλεπτος σύμμαχος, σύμφωνα με τον αρχηγό των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων
- 43.000 αρχαίες σημειώσεις ανακάλυψαν έκπληκτοι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Βρήκαν μέχρι και «to do lists»!
- Η ψεύτικη tiktoker που “ταξιδεύει” σε κάθε εποχή είναι το νέο viral φαινόμενο! vid
- Η Ρωσία θα θεωρούσε «εξαιρετικά αρνητική» τυχόν επέκταση του πολέμου εναντίον του Ιράν στην Κασπία Θάλασσα
- Καταγγελίες μαθητών για 14χρονο συμμαθητή τους – Τους απειλούσε, τους εκβίαζε και τους έπαιρνε τα χρήματα
- Υπ. Πολιτισμού: Ιδρύονται 2 νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών, στο Βόρειο Αιγαίο
- Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής Κόμπρα συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Στάρμερ
- Τιμές πετρελαίου: Οι αγορές δεν εμπιστεύονται τα λόγια του Τραμπ;









