Μάρκοβιτς: «Το καλοκαίρι θα γυρίσω στον Ολυμπιακό, αλλά…»

Άγνωστο τι θα συμβεί με την καριέρα του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του στη Zurnal το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό καθώς τελειώνει ο δανεισμός του στην Παρτιζάν. «Την στιγμή αυτή, δεν ξέρω αν είναι πιθανό να με αγοράσει η Παρτιζάν, αν σχεδιάζει να με πουλήσει ο Ολυμπιακός ή να […]

Άγνωστο τι θα συμβεί με την καριέρα του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε σε δηλώσεις του στη Zurnal το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό καθώς τελειώνει ο δανεισμός του στην Παρτιζάν.

«Την στιγμή αυτή, δεν ξέρω αν είναι πιθανό να με αγοράσει η Παρτιζάν, αν σχεδιάζει να με πουλήσει ο Ολυμπιακός ή να με αφήσει στην ομάδα», πρόσθεσε ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκοβιτς:

Για το αν θα είναι την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα:=

“Σύμφωνα με το deal του δανεισμού μου, είμαι υποχρεωμένος να γυρίσω στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Τη στιγμή αυτή, δεν ξέρω αν είναι πιθανό να με αγοράσει η Παρτιζάν, αν σχεδιάζει να με πουλήσει ο Ολυμπιακός ή να με αφήσει στην ομάδα. Ξέρω ότι σε δύο με τρεις μήνες όταν θα πάω στην Ελλάδα θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας”.

Για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς:

“Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Είμαστε καλοί φίλοι, θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα”

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί