Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΠΑΟΚ

Από τώρα ξεκινάει η προεργασία στον ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.Οι διοικούντες την ΠΑΕ και, κυρίως, εκείνοι που βρίσκονται στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου εξετάζουν υποψήφιους στόχος για την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως στοχεύουν στην άμεση απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός παίκτη που θα «αναβαθμίσει» […]

Από τώρα ξεκινάει η προεργασία στον ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Οι διοικούντες την ΠΑΕ και, κυρίως, εκείνοι που βρίσκονται στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου εξετάζουν υποψήφιους στόχος για την ενίσχυση της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως στοχεύουν στην άμεση απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός παίκτη που θα «αναβαθμίσει» τη μεσαία τους γραμμή.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, το βάρος πέφτει σε περιπτώσεις γκολκίπερ που μένουν ελεύθεροι ή μπορούν να αποκτηθούν με χαμηλό κόστος από τις ομάδες τους.

Το «σαφάρι» επικεντρώνεται στην Ιβηρική Χερσόνησο (Ισπανία και Πορτογαλία), την Αγγλία και την Κεντρική Ευρώπη. Επιφορτισμένος με την συγκεκριμένη έρευνα είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε ό,τι αφορά τον χαφ, ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τρεξίματα που θα βοηθήσουν επιθετικά και ανασταλτικά την ομάδα.

Στο τραπέζι έχουν πέσει κάποια ονόματα, με σημαντική καριέρα στο βιογραφικό τους και γίνεται το τελευταίο… ξεκαθάρισμα στις «ασπρόμαυρες» λίστες.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί