Σίγουρα είναι κάποια πράγματα που την εκνευρίζουν πολύ και δεν είναι εύκολο να τα κόψεις. Πρέπει όμως γιατί δεν σε βλέπω να μένεις σ’ αυτή τη σχέση για πολύ καιρό ακόμη μιας κι αν συνεχίσεις να της σπας τα νεύρα τότε θα σε σουτάρει.
Ανακάλυψε ποια είναι τα πράγματα και οι συνήθειες που εκνευρίζουν τρομερά μία γυναίκα το ratpack.gr και τα παρουσιάζουμε έτσι ώστε να μην τα κάνεις και να γίνεις καλύτερος.
Ναι στην ουσία κι εσύ τα γνωρίζεις καλά μέσα σου αλλά δεν το παίρνεις απόφαση να πιεστείς και να τα κόψεις.
Ποια είναι αυτά τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις:
- Ψέματα…Ένα αθώο λευκό ψέμα δεν είναι απαραίτητα κακό, ειδικά αν ο σκοπός του είναι η προστασία σου. Τα μεγάλα ψέματα όμως που λέγονται επί τούτου και είναι ένα χόμπι που δεν κόβεται με τίποτα, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε δύο ενήλικες. Καληνύχτα και καλή τύχη.
- Αγενής σύντροφος με γνωστούς (και αγνώστους).. Μην κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό. Είτε μιλά υποτιμητικά στην αδερφή σου είτε προσβάλλει έναν σερβιτόρο, είναι ένα και το αυτό. Η κοινωνική συμπεριφορά λέει πολλά για έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν λανθασμένα πιστεύεις ότι με εσένα είναι ένας άγγελος.
- Δεν την αφήνεις να βγαίνει…Σε περίπτωση που εσύ δεν είσαι 8 χρονών και εκείνος δεν είναι ο κηδεμόνας σου, δεν έχει κανένα (μα κανένα) δικαίωμα να σου απαγορεύσει να κάνεις κάτι. Η επιλογή είναι δική σου και δεν χρειάζεται να απολογείσαι επειδή θέλεις να βγεις (παλιά τις καλές εποχές) με τα παιδιά από τη δουλειά για φαγητό.
- Καθημερινά ξεσπάσματα…Πρόσεξε, η βία δεν είναι μόνο σωματική. Δεν χρειάζεται να είναι ορατή για να πιστέψεις ότι είναι υπαρκτή. Τα μόνιμα νεύρα, η κριτική, ο σχολιασμός στα πάντα, τα παράπονα και οι εντάσεις είναι βία. Είναι δύσκολο να φύγεις από μία ανάλογη κατάσταση, αλλά σε διαβεβαιώ ότι είναι τοξική.
- Σύντροφος που απειλεί με χωρισμό…Ένα κλασικό παιχνίδι εξουσίας που παίζουν τα περισσότερα ζευγάρια προκειμένου να «ξυπνήσουν» τον άλλον ή επειδή βλέπουν την επίδραση που έχουν πάνω του. Όποια και αν είναι η περίπτωση, δεν υπάρχει τίποτα υγιές και ενήλικο σε αυτήν τη συμπεριφορά. Αν κάποιος θέλει να φύγει, το συζητά πολιτισμένα και μετά το πράττει.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα σημαντική ανακάλυψη από ομάδα ερευνητών: Οι Ρωμαίοι έβρισκαν χρυσό μέσω του νερού στα Πυρηναία
- Φεστιβάλ των Φαναριών: Στην Ασία γιορτάζουν το τέλος της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, vid
- Φρουροί της Επανάστασης: «Ο εχθρός δεν θα είναι ασφαλής πουθενά στον κόσμο»
- Σε “αυτοσυγκράτηση” καλεί ο ΟΗΕ Χεζμπολάχ και Ισραήλ
- ΗΠΑ: Οι τέσσερις στόχοι για τον πόλεμο με το Ιράν
- Μουντιάλ 2026: Εκνευρισμός για τις αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων – 8.000 δολάρια ο τελικός
- Φορτηγό ψεκασμού ασφάλτου διορθώνει λακκούβες του δρόμου μέσα σε λίγα λεπτά, vid
- Κλιμάκωση και στον Λίβανο: Τουλάχιστον 52 νεκροί και πάνω από 150 τραυματίες εξαιτίας ισραηλινών βομβαρδισμών
- Τέσσερα ελληνικά F-16 προσγειώθηκαν στην Κύπρο
- Συνελήφθη 33χρονη για την δολοφονία 93χρονου στην Αθήνα και για κλοπή σε βάρος 59χρονου στην Κηφισιά









