Ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε με πρόβλημα και άρχισε θεραπεία ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική (τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία. Πολύ δύσκολα πάντως θα προλάβει το ματς με τους «ερυθρόλευκους».
Πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι το πρόβλημα του Μπακάκη δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους τραυματισμούς του στον τετρακέφαλο καθώς είναι στο άλλο πόδι και το πιθανότερο είναι πως έχει πειραχτεί τένοντας.
Από κει και πέρα, θεραπεία ακολούθησαν και οι Ευθύμης Χριστόπουλους, Βένταντ Ραντόνια, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα για ακόμη μία μέρα και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Μιτάι, Σάκχοφ και Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.
TO10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τιμές πετρελαίου: Οι αγορές δεν εμπιστεύονται τα λόγια του Τραμπ;
- Κυρ.Μητσοτάκης: Εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα κατασκευής του Fly over
- Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Τα μυστικά του πόλο γίνονται δραματική σειρά στο Netflix
- Τρία νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Στα 5 τα συνολικά κρούσματα
- Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
- Στο Βιετνάμ κατέχουν την τέχνη του μπαμπού – Εκπληκτικά μικρά και μεγάλα δημιουργήματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Vid)
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»
- Έπος: To γερμανικό συγκρότημα που ενσωματώνει τον ήχο μιας…ραπτομηχανής και ενός ψαλιδιού! vid
- Το αυτόνομο Ιρακινό Κουρδιστάν κατηγορεί το Ιράν για τη φονική επίθεση εναντίον δυνάμεών του
- Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Χαλάνδρι









