Την στιγμή που το ένα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων για τον κορωνοϊό μετά το άλλο σπάει κάθε ημέρα, κάποιοι δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τις οπαδικές κόντρες.
Έτσι όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ σημειώθηκε επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στον Εύοσμο στην οδό Αργυροκάστρου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μια ομάδα αγνώστων εμφανίστηκε στην περιοχή και άρχισε με ρόπαλα να σπάει την περίφραξη του ακινήτου, και να πετούν πέτρες προς τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή και σε άλλα μέρη του κτιρίου.
Όλα τα παραπάνω έγιναν αντιληπτά από έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος κάλεσε την αστυνομία. Όταν όμως οι δυνάμεις της έφτασαν στην περιοχή οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έμειναν στην περιοχή για τις επόμενες ώρες και έκαναν περιπολίες μήπως εντοπίσουν κάποιον ύποπτο.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η συγκλονιστική στιγμή που το αεροσκάφος της AirCanada συγκρούεται με το πυροσβεστικό όχημα, vid
- Δούκας: Η Αθήνα θα παραμείνει πόλη αλληλεγγύης και συμπερίληψης
- Έσβησε η φωτιά σε αποθήκη εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γραμμή 2 του Μετρό – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
- Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής παρέλασης
- Έριξαν ένα λούτρινο ζωάκι από τη στρατόσφαιρα της Γης…για ρεκόρ γκίνες! vid
- Ενισχύονται τα μέτρα κατά των δημοσιογράφων στο αμερικανικό Πεντάγωνο
- Η Ρωσία θέλει να ενισχύσει την συνεργασίας της με το Κιργιστάν
- ΚΕΟΣΟΕ: Άμεσα μέτρα στήριξης για το αυξημένο κόστος στην αγροτοδιατροφική αλυσίδα
- Συνελήφθη 40χρονος στη Θεσσαλονίκη – Με λάστιχο κήπου «ρούφηξε» 250 λίτρα από ντεπόζιτο φορτηγού









