Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου της Sogu, Ραχίμ Τουράν, «κυκλοφορούν παράξενες ειδήσεις» στο εσωτερικό του AKP που κάνουν λόγο για αντικατάσταση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου από την πρώην πρωθυπουργό της χώρας.
Όπως αναφέρει ο Τουράν η Τσιλέρ έχει δημιουργήσει καλές σχέσεις με το λόμπι στις ΗΠΑ και έτσι ο Ερντογάν θέλει να «σπάσει» τον πάγο που έχει δημιουργηθεί με τον πρόεδρο Μπάιντεν και να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας με την αμερικανική διοίκηση.
Θυμίζουμε πως η Τσιλέρ ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός στην Τουρκία και διετέλεσε τη θητεία της στην περίοδο των Ιμίων το 1996.
Πάντως το όνομα της Τανσού Τσιλέρ δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό που έχει πέσει στο τραπέζι. Ένα ακόμα όνομα που συζητιέται είναι αυτό του εκπροσώπου του Τούρκου προέδρου Ιμπραήμ Καλίν.
(protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό ο Πούτιν είναι πραγματικός ηγέτης, video
- Σύλληψη 23χρονου για ναρκωτικά στον Πειραιά
- Διαδηλώσεις υπέρ του δεξιού Κερκ μέχρι και στη Νότια Κορέα, video
- Με μπλούζα για τον Όργουελ παρενέβη στη δεξιά συγκέντρωση του Λονδίνου ο Έλον Μασκ, video
- Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χουρμάδων!
- Η Sharon Osbourne σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της Ozzy, vid
- Νέα προβοκάτσια; Σειρήνες και απογειώσεις μαχητικών σε Πολωνία-Ρουμανία εξαιτίας «ρωσικής» απειλής, video
- ΒΙΝΤΕΟ Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ
- Ο “Μανόλο “πέταξε” για τον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου! vid
- Γιατί πήγαν εκτάκτως Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Αφγανιστάν;
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
