Ο κ. Σεραφείμ ευχήθηκε χρόνια πολλά στον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας τη σημασία της 25ης Μαρτίου για τον ελληνισμό.
«Χρόνια πολλά. Σήμερα είναι η υπέροχη μέρα της εθνικής μας παλιγγενεσίας. Επιτρέψτε μου να υποβάλλω θερμές ευχές στον ευπατρίδη πειραιώτη και πρόεδρο του ομίλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τη θαυμάσια οικογένειά του, τα 4 παιδιά του και την εξαίρετη σύζυγό του, Αθανασία. Να έχουν υγεία δύναμη κάθε ευλογία και το έργο του ομίλου να ευοδούται και να αποτελεί ορόσημο στην ενημέρωση του λαού μας» σημείωσε ο Μητροπολίτης, μιλώντας στο mega.
«Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο του Πειραιά, στον άμβλιο χώρος της Ευαγγελιστρίας, εδώ όπου ο Νικήτας Σταματελόπουλος, ή Νικηταράς ή Τουρκοφάγος, είχε αδειοδοτηθεί για να επαιτεί μετά τα όσα προσέφερε στην πατρίδα μας. Δίπλα στο χώρο, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης κατασκεύασε μια προτομή του ήρωα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
«Το γένος μας από όταν δουλώθηκε, δουλώθηκε μόνο σωματικά. Όχι πνευματικά. Στους 4 αιώνες δουλείας, το γένος μας ξεσηκώθηκε 30 φορές. 30 επαναστατικά κινήματα καταγράφονται από το 1453 έως το 1821. Να τιμούμε την ευψυχία του γένους μας και να τη μεταλαμπαδεύουμε στη διάδοχη γενιά» σημείωσε ο κ. Σεραφείμ.
mega/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στ. Καφούνης: Σε λειτουργία το νέο Helpdesk της ΕΣΕΕ για την υποστήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων
- Ν. Χαρδαλιάς για Δυτ. Αθήνα: «Κάθε γειτονιά μετατρέπεται σε πεδίο ουσιαστικής παρέμβασης»
- Εξοργιστικό βίντεο: Έριξε γροθιά σε Ιρλανδή που περπατούσε στo δρόμο στα καλά καθούμενα! vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση
- Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών ο σημερινός δήμαρχος Κασσάνδρας για την υπόθεση του λούνα παρκ
- Τα Χανιά στο φακό ταξιδιωτικής εκπομπής της ιρλανδικής τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση
- Ιαπωνία: Το 2025 καταγράφηκε μείωση των γεννήσεων για 10η συναπτή χρονιά
- Κρήτη: Παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας σε άλλα 3 τμήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα (ΒΟΑΚ)
- Τέμπη: Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές του Ηρακλείου για τα 3 χρόνια από την τραγωδία
- Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan φοβάται για επικείμενη οικονομική κρίση
Κύρια Θέματα









