Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη, μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του Δημοσίου gov.gr και, συγκεκριμένα, μέσω του συνδέσμου https://prokatavoli.syntaxeis.gov.gr/, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του e-EΦΚΑ (www.efka.gov.gr).
Όπως ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.
Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν μέτρα για την περαιτέρω απλούστευση και επιτάχυνση της διαδικασίας απονομής συντάξεων με δράσεις σε δύο επίπεδα, ένα καθαρά οργανωτικό και το άλλο νομοθετικό.
Σχετικά με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν το υπουργείο Εργασίας, ο ΟΑΕΔ και η Google, το οποίο προσφέρει σε 3.000 ανέργους έως 29 ετών τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν τέσσερα νέα πιστοποιητικά ολοκληρωμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης της Google σε τομείς υψηλής ζήτησης, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατάρτισης για ψηφιακές δεξιότητες, που θα συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας. «Τέτοια προγράμματα που έχουν τη σφραγίδα κολοσσών, όπως είναι η Google, έχουν μεγάλη αξιοπιστία και ζήτηση στην αγορά. Έχω δώσει κατεύθυνση στον ΟΑΕΔ να απευθυνθούμε και σε άλλους παγκόσμιους κολοσσούς» τόνισε ο υπουργός Εργασίας.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πυροβολισμοί σε υπηρεσία μετανάστευσης στο Τέξας, video
- Επίθεση του Ουκρανονάτο σε ρωσικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας – Εκκενώνονται παραλίες, video
- ΣΥΡΙΖΑ: «Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι απέναντι στον τραμπισμό»
- Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ρώσους και Ιρανούς για την κατασκευή πυρηνικών σταθμών
- Ώρα να δει και ο πιο δύσπιστος την κατάντια της Ευρώπης! Οι δύο ΦΩΤΟ που το αποδεικνύουν
- Κυρανάκης: Σε έντεκα μήνες η χώρα θα διαθέτει διπλή σιδηροδρομική γραμμή από Πειραιά μέχρι Θεσσαλονίκη
- Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της δολοφονίας πολιτικού στην Αρμενία
- Αδελφοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Ιταλία στέλνει… φρεγάτα για την προστασία των πολιτών της
- Υπ. Μετανάστευσης για Παλαιστίνιο που τρομοκρατούσε πολίτες: «Εξετάζεται η ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΑΠΑΝΙ

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
