25η Μαρτίου: Παρέλαση για 50 άτομα με μάσκες! Ελεύθεροι σκοπευτές και drones, vid

Η μέρα που αποφάσισαν να σημάνει την «νέα πολυπολιτισμική εποχή» για την Ελλάδα

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είναι για λίγους με μέτρα καθεστώτων αστυνομοκρατίας.  Θα πραγματοποιηθεί παρουσία ξένων ηγετών και προσωπικοτήτων με την αφορμή της συμπλήρωσης 200 ετών από την επανάσταση του 1821, στο πλαίσιο της Λευκής Βίβλου, η οποία θα σημάνει την μετατροπή της Ελλάδας από εθνοκεντρική σε πολυπολιτισμική (ΕΔΩ).

Στην εξέδρα των επισήμων δεν θα βρίσκεται τελικά ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του Μπριζίτ, αλλά θα βρίσκονται ο διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, καθώς ο Πούτιν αρνήθηκε να δώσει το «παρών»..

Στην εξέδρα θα βρίσκονται το πολύ έως 50 άτομα με μάσκες και αποστάσεις.

Με αφορμή την παρουσία των επισήμων, θα «αποστειρωθούν» οι δρόμοι μπροστά από την Βουλή αλλά και όλοι οι κάθετοι δρόμοι για πεζούς και αυτοκίνητα.

Παράλληλα, ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας με ελεύθερους σκοπευτές στα ψηλά κτήρια, ελικόπτερα και drones, αστυνομικούς ελέγχους περιμετρικά, κλειστούς σταθμούς του μετρό και ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο.

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί