Μία δημοσιογράφος από την Νορβηγία ισχυρίστηκε, κατά περίεργο τρόπο, ότι «θα ήθελα πολύ να πεθάνω από το εμβόλιο της AstraZeneca» εάν σήμαινε ότι άλλοι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν θα αποθαρρύνονταν από να το κάνουν.
Η τρομακτική αυτή δήλωση έγινε από την Linn Wiik στο άρθρο «Θα ήθελα πολύ να πεθάνω από το εμβόλιο της AstraZeneca».
Η δήλωση αυτή έγινε την ώρα που το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19 έχει «παγώσει» προσωρινά από πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου, της Αυστρίας, της Δανίας, της Σλοβενίας και της Νορβηγίας, λόγω αναφορών για θρόμβωση του αίματος, πολλές φορές θανατηφόρα, μετά το εμβόλιο.
Δεν αποκλείεται, η εν λόγω δημοσιογράφος να είχε μία πολύ καλή θέση στην επιτροπή «ειδικών» στην Ελλάδα, καθώς η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, κόντρα στους φόβους, αποφάσισε να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα με το εμβόλιο της Astrazeneca.
Μάλιστα, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, δήλωσε πως «σταθερά και με εμπιστοσύνη συνεχίζεται ο εμβολιασμός στην Ελλάδα με το εμβόλιο της AstraZeneca». Αναφερόμενη δε, στο “ντόμινο” προσωρινής αναστολής των εμβολιασμών με το εμβόλιο της AstraZeneca στην Ευρώπη, λόγω πιθανής συσχέτισης του με θρομβοεμβολικά επεισόδια, σημείωσε ότι ο ΕΠΑ και ο ΠΟΥ, που έχουν το σύνολο των δεδομένων, έχουν αποσυνδέσει την αιτιολογική συσχέτιση με θρομβοεμβολικά περιστατικά. «Λείπουν οι αποδείξεις για να ενοχοποιήσει κανείς το εμβόλιο», είπε η κ. Θεοδωρίδου.
Λογικά, λοιπόν η Wiik θα είχε μία θέση στην επιτροπή «ειδικών» στην Ελλάδα ή έστω στην εκπροσώπηση τύπου.
«Κάποιοι πρέπει να θυσιάζονται στον πόλεμο εναντίον του κορωνοϊού. Έτσι συμβαίνει σε όλους τους πολέμους. Αυτή τη φορά μπορεί να είμαι εγώ», είπε και πήγε ένα βήμα παραπέρα!
«Αλλά ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι είναι το εμβόλιο AstraZeneca που έχει προκαλέσει θρόμβους αίματος ή εγκεφαλική αιμορραγία, δεν έχω καμία αμφιβολία: Εάν λάβω την προσφορά, θα το κάνω ούτως ή άλλως το εμβόλιο. Κάποιος πρέπει να θυσιαστεί για να είναι οι υπόλοιποι ασφαλείς».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πήραν φωτιά οι ψησταριές – Παραμονή Πρωτοχρονιάς με μουσική και χορό παρά το κρύο, vid
- Η γλυκιά φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη μητέρα του και το 957ό γκολ με την πλάτη! vid
- «Μεγάλωσα με τον Κιάνου»: Ο Τομ Κρουζ αποθεώνει τον Κιάνου Ριβς και αποκαλύπτει
- Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε φαρμακείο και σε κατάστημα ενδυμάτων
- Δήμος Αθηναίων: Ορισμός αντιδημάρχων και εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων για το 2026
- Σ. Φάμελλος: Το 2026 να είναι η χρονιά των θετικών ανατροπών
- Το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό zipline στον κόσμο! Δείτε βίντεο
- Νέα ψηφιακή εποχή – Η ανάρτηση Παπαστεργίου για το 2025 και το 2026 που αφορά τους πάντες
- Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες
- Γαλλίδα υπουργός: Λάθος μήνυμα στέλνει ο τρόπος πολιτογράφησης του Τζορτζ Κλούνεϊ









