που θα πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, στην τελευταία έκδοσή του.
Ο 34χρονος Πέιτζ, που έχει προταθεί για διάφορα βραβεία για την ταινία Juno του 2007 και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix The Umbrella Academy, ανακοίνωσε πως είναι τρανς τον Δεκέμβριο.
Ο ηθοποιός είχε γράψει, εκείνη την εποχή, στο Instagram ότι δεν μπορούσε «να αρχίσει να περιγράφει πόσο ξεχωριστά νιώθει που τελικά αγαπάει τόσο το ποιος είναι, ώστε να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του».
Ο Πέιτζ ακολουθεί τα βήματα της ηθοποιού Λαβέρν Κοξ, η οποία έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Time, το 2014.
Ο Έλιοτ Πέιτζ είπε στο Time ότι ένιωθε καιρό μια αποσύνδεση μεταξύ του πώς ο κόσμος τον έβλεπε και πώς εκείνος ένιωθε για τον εαυτό του.
«Απλά, δεν αναγνώριζα ποτέ τον εαυτό μου. Για πολύ καιρό, δεν μπορούσα καν να κοιτάξω μια φωτογραφία μου», σημείωσε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ερντογάν, Ζελένσκι και άλλοι: Όταν παγκόσμιοι ηγέτες νιώθουν… αμήχανα δίπλα στον Τραμπ, vid
- Αιτία σοβαρής ρήξης εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης;
- Ξημερώματα Κυριακής αλλάζει η ώρα και γυρίζουμε τα ρολόγια από τις 3 στις 4
- Κ. Μητσοτάκης: “Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια”
- Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας – Η ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού
- Με τον Ιρανό ΥΠΕΞ μίλησε ο Γεραπετρίτης
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Ο ΠΟΥ κατέγραψε απώλειες στον Λίβανο
- Ζαχάροβα σε Δυτικοευρωπαίους: Θα είστε τα πρώτα θύματα του «πυρηνικού εκβιασμού»
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί – Δύο μαθητές νεκροί, vid
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες της Δαμασκού ακυρώνουν τη λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων









