που θα πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, στην τελευταία έκδοσή του.
Ο 34χρονος Πέιτζ, που έχει προταθεί για διάφορα βραβεία για την ταινία Juno του 2007 και πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix The Umbrella Academy, ανακοίνωσε πως είναι τρανς τον Δεκέμβριο.
Ο ηθοποιός είχε γράψει, εκείνη την εποχή, στο Instagram ότι δεν μπορούσε «να αρχίσει να περιγράφει πόσο ξεχωριστά νιώθει που τελικά αγαπάει τόσο το ποιος είναι, ώστε να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του».
Ο Πέιτζ ακολουθεί τα βήματα της ηθοποιού Λαβέρν Κοξ, η οποία έγινε η πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Time, το 2014.
Ο Έλιοτ Πέιτζ είπε στο Time ότι ένιωθε καιρό μια αποσύνδεση μεταξύ του πώς ο κόσμος τον έβλεπε και πώς εκείνος ένιωθε για τον εαυτό του.
«Απλά, δεν αναγνώριζα ποτέ τον εαυτό μου. Για πολύ καιρό, δεν μπορούσα καν να κοιτάξω μια φωτογραφία μου», σημείωσε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
Κύρια Θέματα

















